Junker: Lewandowski i front hos piraterne

Den forsvarende mester af Bundes Manager efterår Mads Junker har stillet skarpt på 11 spillere, som han kører med til 1. runde. Topscorer fra foråret Robert Lewandowski (10 mio.) starter i angrebet.

I efteråret 2018 strøg Mads Junker helt til tops i Bundes Manager. Nu er fodboldkommentatoren klar til endnu en managerdyst baseret på den bedste tyske fodboldrække.

Her kan du se Mads Junkers startopstilling til første runde i Bundes Manager – Efterår 2019, som dog kan ændre sig, når line-ups offentliggøres til første kamp.

The Pirates

Målmand

Alexander Schwolow – 3.5 mio. 

Freiburgs bagerste mand bliver første mand på mit hold af flere grunde. Primært er prisskiltet attraktivt, da jeg som altid søger efter billige keepere. Ydermere har Freiburg det suverænt bedste program, på papiret, i de første seks (!) runder. Kan de hive rimeligt med point fra start, så er der gode muligheder for at komme fint fra land med sit hold, da Freiburg har masser af billige spillere i truppen.

Forsvar

Det bliver til de tre Bayern München forsvarer Niklas Süle (5.5 mio.), Joshua Kimmich (6.5 mio.) og Benjamin Pavard (3.5 mio.). Baggrunden for Bayern bagkæden er i den ekstra værdi der i at holde nullet, og spillerne har nogle priser, som trods alt er billigere end de dyrere midtbanefolk fra samme klub, og hvor der er mere kamp om pladserne.

Joshua Kimmich er suveræn, Niklas Süle ligner førstevalget i midterforsvaret, og Benjamin Pavard ser ud til at være et mulehår foran Boateng som makker til Süle. Man kan jo se Bayerns start 11’er fredag aften, så der kan blive rokeret lidt i de endelige Bayern-valg.

Lukasz Piszczek – 4 mio.

Det ser ud til erfarne Piszczek starter på højre backen, og med et rimeligt prisskilt bliver han den mest attraktive Dortmund forsvarer. I runde 2 kan man se start 11’eren på titelkandidaterne fra Ruhr-distriktet, så skulle ske udskiftninger på back-positionen kan vi hurtigt korrigerer her.

David Angel Abraham – 2.5 mio.

Abraham er sikker mand i 3 mands forsvaret hos Eintracht Frankfurt, og til en en god pris. Frankfurt lægger fra land med tre rimelige kampe i de fire første runder.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Midtbane

Jadon Sancho – 7.5 mio. 

Den engelske assistkonge fra sidste sæson kan meget vel blive sæsonens helt store oplevelse i Bundesligaen. Derfor skal han selvfølgelig med på holdet, og det gør det kun bedre at han står som midtbane i årets managerspil til Bundesligaen.

Mickaël Cuisance – 2.5 mio.

Jeg har et par sæsoner haft et godt øje til den franske kreatør, som ligner arvtageren efter Thorgan Hazard i Gladbach. Der sidder et fremragende venstreben på unge Cuisance, og til en god pris sniger han sig med på mit hold

Brandon Borrello – 2 mio.

Det ligner at den australske landsholdsspiller kan få samlet godt med spilletid i denne sæson for Freiburg, og som budgetspiller er han absolut et fint køb.

Angreb

Woo-Yeong Jeong – 2.5 mio.

Det sydkoreanske stortalent har skiftet Bayerns prominente adresse ud med Freiburg, og nu skal talentet blomstre i lidt mere ydmyge rammer

Robert Lewandowski – 10 mio.

Forklaring overflødig… 

Netop Robert Lewandowski peger den forsvarende mester fra foråret, Kim Henriksen, også på som en oplagt topscorer i Bundes Manager.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *