Junker: Foretrækker Suarez over Messi

Tv2 Sport X’s fodboldekspert Mads Junker er tidligere vinder af La Liga Manager, og til forårets managerspil har han fundet frem til en start 11’er. Messi er fravalgt, men se hvem der ellers er blevet plads til.

2020 byder på både nyt job som fodboldkommentator for Tv2 Sport X, som har tv rettighederne til La Liga, samt en ny managerduel til La Liga.

Mads Junker skyder os godt igang med La Liga Manager – Forår 2020 ved at afsløre sin start 11’er, som du kan se nederst i artiklen.

“Budgettet er pludseligt stramt igen, så mange af de store kanoner bliver det svært at få plads til, men nedenfor kommer et udkast til en stærk start-11’er til runde 1.” indleder Mads Junker sin holdanalyse

Målmand

J. Masip (4.500.000) – Valladolid

Valladolid og Leganes åbner spillet fredag aften, og med tanke på hvor ringe Leganes har været på udebane denne sæson, samt to relativt gode kampe at komme igang på, er Masip er fin mand at have på kassen.

Forsvar

R. Lodi (4.500.000), Felipe (3.500.000), K. Trippier (4.500.000) – Atletico Madrid

En 3-mands kæde fra Atletico, som i efteråret var betydeligt billigere. De tilbyder stadig en glimrende værdi med deres store clean sheet potientiale, og alle 3 spillere har en vis offensiv pondus.

S. Escudero  (2.500.000) – Sevilla

Den erfarne venstre back kunne ligne en mand der skal i spil fredag aften, og når man har fornøjelsen af at kommenterer opgøret, så skal man næsten have en enkelt eller to spillere med fra det godt kørende hjemmehold.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk

Midtbane

A. Guevara (2.500.000) – Real Sociedad

Den unge Sociedad spiller er mere end budget spiller, end en oplagt kandidat til at score mange point. Han ligner dog en mand der efterhånden har fundet vej til startopstillingen for basker-holdet, og med et billigt prisskilt er han pengene værd.

P. Pons Riera (2.500.000) – Alaves

Han sluttede efterårssæsonen af med en smuk scoring mod Barcelona, men ellers gælder ovenstående karakteristik også for Alaves midtbanen, der umiddelbart tilbyder en rimelig tilbagebetaling af point for en billig investering.

P. Hervias (2.500.000) – Valladolid

Den talentfulde kantspiller mangler stadig sit endelige gennembrud i La Liga, men det er en spiller med et fantastisk spark i fødderne, som giver en fin x-faktor på ens hold, for en sparsom investering

Angreb

A. Correa (4.000.000) – Atletico Madrid

Atletico Madrid har haft overordentligt svært ved at overbevise offensivt, men deres bedste spiller i den afdeling har været den kreative nummer 10, som dog desværre står som angriber i spillet. Heldigvis er hans prisskilt dalet en del fra efteråret, og som sikker mand på holdkortet for tiden er der fin værdi i den lille argentiner

K. Benzema (10.000.000) – Real Madrid

Benzema har velsagtens gang i sin bedste sæson overhovedet i Real, og han ligner manden der skal sparke et evt. mesterskab hjem til Kongeklubben. Stabile point har han leveret gennem hele efteråret, og det fortsætter han formentlig med sæsonen ud.

L. Suarez (9.000.000) – Barcelona

“Ja ja, et hold uden Messi er vel nærmest blasfemisk, og det er jo en (tidlig) chance at tage, men noget af vanviddet i sådan en beslutning kan opvejes med købet af hans angrebskollega fra Uruguay. Suarez sluttede efteråret af i glimrende form, og forskellen på 5 millioner til Messi kan umiddelbart hentes hjem på andre gode spillere på holdet, fremfor at samle 8 bolddrenge og så den lille argentiner.” – udtaler Mads Junker og tilføjer:

“De sydamerikanske Barcelona drenge vender også først hjem fra juleferie d.2 januar, altså blot 48 timer inden lokalopgøret mod Espanyol, så hvis Messi er en smule mat i sokkerne er 14 millioner (og 9 for Suarez) mange penge at kaste deres vej.”

Junker’s start 11’er til La Liga Manager – Forår 2020

“Held og lykke med sæsonen, forhåbentligt får vi masser af spænding om mesterskabet og endnu en forrygende gang underholdning fra det spanske!” – afslutter Mads Junker

Hvis du vil have yderligere fif’s til La Liga Manager, så kan du også høre Klubhuset’s manager optakt.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *