Klubhuset: Messi uundgåelig i La Liga Manager

Holdet.dk har lanceret sin egen podcast, der i præmieren ser frem mod La Liga Manager Forår med fokus på den rette strategi og den gode start for dit managerhold.

Holdet.dk lancerede 30. december podcasten “Klubhuset”, der bliver din følgesvende til managerspillene i 2020.  Det sker i samarbejde de garvede managerspillere Frederik Ingemann og Andreas Vidførle-Pedersen, der står bag Mediano Manager og managerforummet KLUBHUSET.

I denne for første udsendelse taler drengene dig igennem en grundig optakt forud for managerspillet baseret på forårssæsonen i La Liga. Her giver Frederik og Andreas deres bud på en vindende strategi, faldgruber samt guldkorn undervejs og ikke mindst, hvordan du kommer flyvende fra start i La Liga Manager Forår.

God start på La Liga Manager

Klubhusets fælles bud på et stærkt hold til spilstart

Man siger, at “godt begyndt er halvt fuldendt”. Så simpelt er det dog ikke managerspillet, men en god start kan bringe dig rigtig langt i La Liga Manager. I podcasten sætter makkerparret et hold i fællesskab, der kan sikre dig en god start uden at ruinere dig i efterfølgende transfergebyrer.

Hør argumentationen bag de konkrete spilleranbefalinger og bobler i podcasten her:

Abonner på podcasten

           

Vil du være opdateret om de mange kommende udsendelser på Klubhuset, så husk at abonnere på podcasten i din foretrukne podcast-app. Du kan også melde dig ind i Facebook-gruppen KLUBHUSET, hvor gode råd til managers i nød aldrig er langt væk.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *