Keeper kuppet med Nicolai Bisgaard

Det lyder nok mest som en filmtitel: “Keeper kuppet”, men det er istedet et af de bedste køb du kan foretage dig i Champions Manager Knockoutspillet – og på nuværende tidspunkt har kun 0,4% benyttet sig af det.

Traditionen tro er Champions Leagues 1/8-finaler også ensbetydende med et nyt managerspil på Holdet.dk. Champions Manager Knockout spillet sparkes igang tirsdag den 14. februar 2023 og er en kærkommen mulighed for at få lidt managersucces.

Men med et spil der strækker sig over kun 7 runder, og hvor antallet af hold halveres hver anden runde, så er det et lidt anderledes spil end de gængse managerspil på holdet. Klubhuset har i anledning af spilstarten fået besøg af Nicolai Bisgaard – manden med Robotten “Anna” – og sammen forsøger de at komme med de bedste fif og spilleranbefalinger til 1. runde.

3 gode muligheder på målmandspositionen

Klubhuset og Nicolai Bisgaard var ikke i tvivl. Tottenhams målmand Fraser Forster (3.500.000) skulle have en plads på fællesholdet. Hugo Llrois, det normale førstevalg, er ude med en skade i 6-8 uger. Forster kommer derfor til at stå 1/8-finalerne og formentlig også eventuelle kvartfinaler for Tottenham. Tottenham starter ude mod Milan som meget lille underdog, men med træner Contes erfaringer og kendskab til italiensk fodbold, er der både i podcasten og hos bookmakerne en tro på, at Tottenham kan holde nullet i Milano.

Bedste målmandsvalg til prisen er imidlertid ikke Forster, men Benficas græske målvogter Odysseas Vlachodimos (4.000.000). Benfica er blandt rundens største favoritter i både runde 1 og 2, hvorfor et bedre valg er svært at finde. Men grunden til at man ikke skal gå med grækeren er, at Benfica spillerne på alle positioner er ekstrem attraktive. Det giver således bedre mening at købe Benficas forsvarer end målmand Vlachodimos.

Den bedste målmand er også den dyreste målmand i spillet. Mens der ofte er et stort spring op til spillets dyreste målmand, så er Manchester Citys Ederson Moraes (5.000.000) prissat til beskedne 5 mio. Der er masser af værdi i City-keeperen som ikke blot har bedste defensiv, men også er største favorit i runden og til at løfte Champions League trofæet.

Podcasten til Champions Manager Knockout

For flere anbefalinger til Champions Manager,  så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 1. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 1

Klubhusets fælleshold til Champions Manager – Knockout 2023

 

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Aymeric Laporte
Manchester City
2.995.000
vs. RB Leipzig

Der er ikke mange billige spillere i Knockout spillet, men Citys Laporte ligner et scoop til kun 3.000.000, og han er alene valgt af sølle 4,5% af managerspillerne. Laporte er en af de bedste forsvarsspillere i truppen, og det er både Bisgaard og Nikolais bud, at han får en startplads for englænderne.

Den frække
Alejandro 'Alex' Grimaldo
Benfica
4.602.000
vs. Club Brügge

Benficas x-faktor hedder Alejandro ‘Alex’ Grimaldo. Han har i Champions Leagues gruppespil lavet 2 mål og 2 assists og efter VM er det allerede blevet til 1 mål og 3 assists fra den offensive wingback i den portugisiske liga. Han er mærkbart dyrere end sine holdkammerater, men med en popularitet på 4,5% kan han gøre forskellen for dit managerhold.

Den uundgåelige
Khvicha Kvaratskhelia
Napoli
5.102.000
vs. Eintracht Frankfurt

Over halvdelen af spillet har den georgiske superhelt Khvicha Kvaratskhelia – og det er med god grund. Han har været flyvende både i Champions League og i serie A, hvor det er blevet til 8 scoringer og 9 assists. Han sparker Napolis straffespark og han er den bedste manager-midtbanespiller pt. på tværs af alle managerspillene – et must buy!

Top 3: total vækst
Spillet er slut
998.000
1. Kylian Mbappe
Real Madrid
9.998.000
921.000
2. Vinicius Junior
Real Madrid
8.421.000
769.000
3. Harry Kane
Bayern München
10.269.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *