Klubhuset om knockout-spillet: Brandvarme Bayern

Champions Manager Knockout begynder tirsdag og Klubhuset deler ud af deres anbefalinger til managerspillets start. Lyt med når turen blandt andet går til det sydtyske.

Tirsdag den 15. februar starter Champions Manager Knockout. Derfor er Frederik Ingemann og Andreas Vidførle klar med en ny optakt, så du kommer bedst muligt fra start.

Få deres anbefalinger til managerspillet baseret på “knald-eller-fald”-fasen i Champions League her.

Lewandowski – og legekammeraterne

Mange – inklusiv Klubhuset – kigger mod Bayern München, der ligeledes er bookmakerne største favorit inden kampen mod RB Salzburg. Det er dog ikke kun de ultra populære valg i form af Robert Lewandowski og Lucas Hernandez der frister i følge Ingemann og Vidførle.

Faktisk der værdi at finde i alle Bayern-offensiven, mener duoen. Thomas Müller, Serge Gnabry og Leroy Sane er alle gode valg, der bør finde vej til dine overvejelser.

Og så spøger Corentin Tolisso også i kulissen efter en stærkt indledning på 2022. Hør argumenterne og øvrige anbefalinger her.

Klubhusets udvalgte

Vanen tror har Klubhuset også sat et fælles runde forud for spilstarten. Her er Ingemann og Vidførles kombinerede elleve spillere til 1. runde i Champions Manager Knockout.

Champions Manager Knockout. Runde 1.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
998.000
1. Kylian Mbappe
Real Madrid
9.998.000
921.000
2. Vinicius Junior
Real Madrid
8.421.000
769.000
3. Harry Kane
Bayern München
10.269.000
Holdet.dk

Læs flere nyheder om Champions Manager – Knockout.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *