Klubhuset har fundet “den nye Locatelli”

Mens de fleste nok vil vælge den velkendte Alexis Mac Allister til deres managerhold, er der god værdi i at vælge den mere ukendte midtbanemand fra Benfica. For det er en spiller, der virkelig har haft målstøvlerne på i 2022.

Klubhuset-podcasten og denne optakt er lavet inden runde 3’s sidste fire kampe er afviklet. Fællesholdet bliver også først sat endeligt, når de sidste kampe er afviklet.

Hvem der skal sælges og hvem der skal købes i VM Manager kigger Klubhuset nærmere på forud for 4. runde af VM Manager.

Favoritterne der først kan mødes i finalen

I den ene halvdel af turneringstræet (Grøn del) har vi Holland og Argentina, der står til at møde hinanden i en eventuel VM kvartfinale, og Brasilien og Japan/Kroatien, der står til at mødes i den anden kvartfinale.

I den anden halvdel af turneringstræet (Rød del) er favoritterne  Frankrig og England, der ser ud til at løbe ind i hinanden i kvartfinalen, mens den sidste kvartfinale kunne ligne et opgør mellem Spanien og Portugal.

For at kunne holde sine transferudgifter i bund, giver det mening ikke at vælge alle sine spillere fra samme del af turneringstræet, og så vidt det er muligt undgå at vælge spillere fra lande, der allerede kan løbe ind i hinanden i kvartfinalen.

 

Optaktspodcasten til runde 4

De to værter Andreas Vidførle og Nikolai Linares skal nå til enighed om Fællesholdet og hvem de har fidus til kan blive verdensmestre. Du kan høre podcasten her.

 

Fællesholdet til Runde 4

 

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Enzo Fernandez
Argentina
2.921.000
vs. Australia

Benfica midtbanespilleren Enzo Fernandez er den sande enabler juvel til runde 4. Mens alle popularitetsprocenter peger mod Brighton spilleren Mac Allister, er Enzo Fernandez den mest målfarlige af de to. I 2022 har unge Enzo spillet 55 fodboldkampe for sine klubhold Benfica og River Plate og har scoret flotte 14 mål og lavet 13 assists.

Den frække
Julian Alvarez
Argentina
4.868.000
vs. Australia

City-angriberen Julian Alvarez ser ud til at have tilspillet sig en startplads for Argentinas hold. Mens Giroud er rundens bedste billige angriber, er Julian Alvarez et virkelig godt alternativ til den populære franskmand.

Anførervalget
Lionel Messi
Argentina
9.610.000
vs. Australia

Rundens største favorit er Argentina mod Australien, og når rundens største favorit også har en spiller som er holdets suveræne omdrejningspunkt, er det svært at komme uden om den lille argentiner som anfører.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.702.000
1. Kylian Mbappe
France
10.702.000
1.610.000
2. Lionel Messi
Argentina
9.610.000
868.000
3. Julian Alvarez
Argentina
4.868.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *