Lynholdet: 5 spillere til Champions League

Lynholdets Champions League spil “CL Tirsdagsbold” har rykket starttidspunktet for spillet til kl. 21.00. Det betyder, at det nu er muligt at kunne kontrollere alle startopstillingerne, når man sætter sit hold til aftenens kampe.

KLUBHUSET kommer med 5 forslag til spillere, som man bør overveje at vælge til sit “CL Tirsdagsbold – 100kr.” hold på Lynholdet.dk.

I sidste uges Tirsdagsspil løb vinderen afsted med en 1. præmie på lidt over kr. 1.500. Selvom han kun ramte en enkelt målscorer, Leon Goretzka, var det nok til at indtage førstepladsen. I denne runde skal der formentlig flere målscorere til, for at vinde førstepræmien.

Aftenens program består af seks kampe med Manchester City og FC Bayern München som de store favoritter. Der vil derfor være mange der vil prioritere at få spillere ind fra netop de to storhold. Men også kampen mellem Atalanta og Liverpool lugter af masser af mål og dermed god værdi i Lynholdet.

Du kan sætte dit Lynhold her.

Kl. 18.55 sparkes de to tidlige kampe igang, når Lokomotiv Moskva tager imod Atletico Madrid og Shakhtar Donetsk møder Mönchengladbach. Til de to kampe er der lavet Lynholdsspillet “CL Tirsdagsbold – Tidlig – 100kr.”.

Fem spillere til Champions League

Målmand
Augustin Marchesin
FC Porto
5.500.000
vs. Marseille

Det portugisiske storhold vandt 2-0 hjemme over Olympiacos i sidste runde. De tager imod et Marseille hold, der endnu ikke har scoret i Champions League i år, og som er det hold, der har skabt færrest chancer.

Forsvar
Eric Sviatchenko
FC Midtjylland
2.500.000
vs. Ajax

Ajax er rejst til Herning med kun et halvt førstehold efter en lang række spillere har fået konstateret Covid-19. Ajax er dog stadig favoritter til opgøret, men mulighederne for FC Midtjylland ser bestemt bedre ud. Særligt på dødboldene er FCM en trussel og ingen er farligere end Sviatchenko.

Midtbane
Phil Foden
Manchester City
5.000.000
vs. Olympiacos

Foden blev sparret i weekenden, så det bør været sikkert, at han starter inde for city. Den målfarlige unge mand laver enten et mål eller assists pr. 90 minut han spiller for City, så mod et udebanesvagt græsk hold, bør der komme lynholdspoint til Foden.

Midtbane
Domonik Szoboszlai
FC Salzburg
3.000.000
vs. FC Bayern München

11 kampe og 5 mål og 8 assists er det blevet til for den 20 årige playmaker og straffesparksskytte. Modstanderen er Bayern og skønt Salzburg forventes at tabe, bliver det formentlig ikke uden at komme på måltavlen – specielt da Bayerns forsvar er svækket af skader og kontraktproblemer med Alaba.

Angreb
Ferran Torres
Manchester City
5.000.000
vs. Olympiacos

Torres har scoret i de to første Champions League kampe. Han startede inde mod Sheffield United som 9’er, og det forventes at han i igen i aften indtager den position. Mod et udebanesvagt Olympiacos hold bør City får scoret en håndfuld mål og mon ikke at unge Torres igen er indblandet.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *