Mads vinder Motor Manager 2021 på sidste lap i sidste løb

“Det var en god mandag morgen, da pointene kom ind” – sådan lød det fra en lettet Mads Konradsen, der vandt Motor Manager 2021. Læs om hans vej til toppen af podiet.

Der var spænding lige til det sidste, da Formel 1-sæsonen 2021 skulle afgøres – også i managerregi hos Holdet.dk.

I sidste ende blev det belgisk-hollandske Max Verstappen, der vandt selve løbet, mens Mads Konradsen fra Viborg kunne glæde sig over at vinde det tilhørende managerspil.

Men hvordan oplevede Konradsen egentligt sejren og tiden op til? Det kan du læse meget mere om her.

“Tænkt som et hyggespil”

Det stod ikke skrevet i kortene, at Mads Konradsen skulle gå hen og vinde Motor Manager 2021. Faktisk var det slet ikke hans intention.

“Motor Manager 2021 var, for mit vedkommende, først og fremmest til tænkt som et hyggespil. Men efter de første par runder kunne jeg godt se, at der var noget potentiale i det hold,  jeg havde fået sammensat. Vi kom længere hen i spillet, og mit hold blev ved med at stige i placering. Og jeg må blankt erkende, at jeg kigger på det hold, der vinder runde 18, og ser, at vedkommende har investeret i Red Bulls pitcrew. Jeg gør det samme, og er næsten overbevist om, at det er det, som skaffer mig sejren,” – siger Mads til Holdet.dk.

Måske var det heldigt, at Mads, der til dagligt er pædagog, fik luret lidt hos konkurrenten efter runde 18. Ifølge ham selv er han nemlig ikke den største guru indenfor motorsport og Formel 1.

Dog fortæller han glædeligt og indlevende om, hvordan han oplevede det sidste løb og tilhørende runde i Motor Manager 2021.

“Altså, jeg er ikke den store motorsportsguru. I løbet af sæsonen fulgte jeg da med i resultaterne, for jeg skulle jo tilpasse mit hold, så det kunne præstere. Jeg tror ærligt, jeg går mere op i managerspillet end selve motorsporten. På sidstedagen havde jeg dog sat hele dagen af til at være klar til at se Formel 1, og hvilket ræs”!

“Jeg holder med Red Bull. Hamilton der crusier mod sejren. Kampen om sidstepladen, der fremtvinger en safety car. Verstappen får soft dæk på. Må de ”lapped cars” komme forbi? Eller hvad skal de? Perez der bliver trukket midt i kaosset. Verstappen der på mirakuløs vis får sejren og mesterskabet. Jeg var glad på Verstappens vegne, men sad samtidig og måbede over, at Perez blev trukket. Det var et vildt løb,” – siger Mads til Holdet.dk.

Tanker inden det afgørende race

Inden sidste runde var der flere tanker og følelser at forholde sig til for 27-årige Mads Konradsen.

For hvem ville vinde, og var Mads’ hold stærkt nok til at smutte op på førstepladsen?

“Jeg synes, mit hold stod et godt sted, og var en smule anderledes i forhold til dem, der var i toppen op til sidste runde. Så der var da en chance, men regnede jeg med, det ville vinde?  Lad os sige det sådan, at jeg regnede med at rykke op ad. Jeg var dog lidt skræmt, fordi flere i toppen havde skiftet til Mercedes og Hamilton, og de kørte sgu stærkt de sidste par løb”.

“Det sidste løb bliver kørt, og jeg tænker ‘okay, Verstappen bliver nummer 2 og Perez nummer 3’. Så trækker de Perez af grunde, jeg stadig ikke helt har fundet. Mit hold er fyldt med Red Bull på alle mulige positioner. Så jeg var decideret rasende, da de trak ham, og tænkte, det var sejren, der røg her. Så det var en meget glædelig overraskelse, da pointene kom ind, og jeg var nummer 1,” – siger Mads til Holdet.dk.

Du kan se Mads’ hold HER.

Alternativ taktik

De fleste dedikerede managerspillere har en taktik, som de benhårdt forholder sig til under spillerunderne. Ofte er det de bedste spillere, racerkørere og ryttere, som bliver hentet ind på holdet – men for Mads Konradsen var det lidt anderledes.

“Taktikken blev lagt på baggrund af, hvem jeg synes, var nogle cool personligheder. Der gik først rigtig taktik i den, da jeg så, hvordan runde 18 blev vundet af en med et pitcrew, som ikke var Haas,” – siger Mads til holdet.dk.

Dermed har den 27-årige managerspiller altså klaret sig imponerende gennem Motor Manager, selvom taktikken ikke kun har handlet om kvaliteter og kompetencer.

Rutine og tidsforbrug

Selvom det er Motor Manager 2021-spillet, som Mads Konradsen netop har vundet, så er det ikke her, han plejer at have sit hovedfokus, nej, faktisk er det alt andet end det.

“Generelt plejer jeg mest at spille med, når det omhandler cykling. Det er lidt mere komprimeret, og jeg bilder mig selv ind, at jeg ved mere om det. Ellers spiller jeg Premier Manager, ja, nærmest alt på holdet.dk har jeg et hold i”. 

“Mit tidsforbrug i forbindelse med spillet er jo vokset mere og mere i takt med, at jeg kom højere og højere op på ranglisten. Altså, jeg vil ikke mene, jeg har brugt helt vild langt tid på det. Jeg bruger mere tid på mit PL-manager hold, som ligger nummer 11.000-ish,” – siger Mads til Holdet.dk.

Tiden blev altså ikke kun brugt på Motor Manager her i sæsonen, men også på Premier Manager, hvor heldet dog er knap så stort indtil videre.

27-årige Mads Konradsen fra Viborg kan slutteligt løfte trofæet og kalde sig vinder af Motor Manager 2021 efter et exceptionelt, spændende løb.

Om han en dag får held med Premier League Manager, og kan løfte trofæet her, må tiden vise.

Du kan se den samlede highscore for Motor Manager 2021 her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *