Ferrari flyveren Anders Yeo vinder Motor Manager 2020

Den 50-årige matematikprofessor, Anders Yeo, lagde suverænt ud og kom rullende fra start, men med 10.918 konkurrerende managerhold, var det hverken en let eller problemfri sejr for vinder holdet “Ferrari flyver”.  

Anders Yeo blev vinderen af Motor Manager 2020. Han lagde suverænt ud, men øjnede en smule pres fra modstanderne undervejs. Et par dårlige konstruktør-valg i det belgiske Grand Prix og en skuffende 7. plads til Lewis Hamilton i Italien gjorde at “Ferrari Flyver” røg ned på 8. pladsen efter runde otte. Men med en vækst på hele 1.6 mio. i runde 9 kørte Anders Yeo sit hold tilbage i topstriden.

“Jeg følte, at jeg var lidt uheldig i runde syv og otte, men var så til gengæld rigtig heldig i runde ni. Jeg prøvede ikke at panikke efter runde 8, og holdt fast i mit hold, som denne gang viste sig at være den rigtige/heldige beslutning.”– Fortæller Anders Yeo.

Der er ingen tvivl om, hvorfor Anders spiller manager spil:

Anders Yeo til Formel 1 i Singapore.

Anders Yeo er en rutineret manager spiller og har længe deltaget i både golf, cykel og motormanagerspil, hvor det også er blevet til et par sejre i alle kategorier. 

“Jeg er et konkurrencemenneske og kan lide udfordringen ved, om man kan knække koden for, hvad den optimale strategi er.  Jeg bruger ca. 1-2 timer i de weekender, hvor der er løb. I år har jeg måtte skippe cykelspillet, da det ville have taget for meget tid.” – Fortæller Anders Yeo. 

Nervepirrende afslutning

Anders måtte holde nøje øje med sine konkurrenter i de sidste runder, som blev lidt for spændende. 

“Ja, jeg holdt lidt (for meget) øje med de andre hold i toppen. Det var lige ved at koste til sidst, men heldigvis havde jeg heldet med mig på sidste omgang af det sidste løb, hvor Daniel Ricciardo fik hurtigste omgang. Phew!” – Afslutter Anders Yeo.

Anders Yeo er nummer fire på all time Hall of Fame – og nu er han også at finde på vindernes Hall of Fame og der skal lyde et stort tillykke med sejren fra redaktionen.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *