Runde 2: Levante er fantastiske på hjemmebane

Ikke mange hold i Spanien har en bedre hjemmebanerekord end Valencia-klubben Levante. Levante har tre hjemmekampe i de næste 4 runder mod overkommelige modstandere, og de er derfor ugens holdanbefaling.

Første runde af La Liga Manager bød på flere mål end normalt. Hele tre af otte kampe endte 2-2 mens 6 af de 8 kampe endte med over 2,5 mål, hvilket ellers er atypisk for La Liga. Getafe holdt rent mål, så anbefalingen af Getafes målmand Ruben Yanez i sæsonoptakten viste sig at være gevinstgivende.

Optakter til hver tredje runde

La Liga Manager er generelt et spil, hvor man bør være forsigtig med sin transfer. Særligt med henblik på dette vil optakterne blive lavet til hver tredje runde. Fokus vil være på at holde de valgte spillere i de kommende 3 spilrunder.

Optakterne til La Liga Manager vil typisk udkomme om tirsdagen eller onsdagen, og der vil komme optakter forud for spilstart til runde 5 (12/2), runde 8 (5/2), runde 11 (2/4), runde 14 (23/4), runde 17 (7/5). I parentes er angivet datoerne for den forventede rundestart. Disse kan imidlertid ændre sig undervejs pga. ændringer i La Ligas kampprogram.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk

Levante leverer hjemme

Målt på xG var Levante det næst mest chanceskabende hold i 1. runde af La Liga manager, og det var på trods af, at de var på udebane mod Cadiz. Levante er nemlig et betydelig bedre hjemmebanehold end udehold.

Levante har ikke tabte en kamp hjemme på Estadi Ciutat de Valencia siden begyndelsen af oktober måned. Her tabte de 2-0 til Real Madrid, og det er sæsonens hidtil eneste nederlag på hjemmebanen. Siden den kamp er det blevet til 4 sejre i de seneste 4 kampe og tre uafgjorte.

I runde 2 møder man Valladolid på hjemmebane og i runde 4 og 5, spiller man hjemme mod henholdsvis Granada og Osasuna. I runde 3 har man Real Madrid på udebane, men det forventede nederlag ændrer ikke på, at Levante-spillere er et attraktivt valg  til de næste runder.

Ønsker du at høre anbefalingerne fra Mads Junker til første runde igen, kan du høre dem her: Du kan høre alle anbefalingerne fra Klubhuset og Mads Junker ved at høre hele La Liga Manager optakten:

 

Aitor Abarisketa (4.016.000) på målmandsposten har kun holdt et rent mål i løbet af sæsonen, men muligheden for sejrsbonussen vil være det attraktive ved Levante-målmanden. I forsvaret er der ikke det store x-faktor at komme efter. Den mest interessante mand er Carlos Clerc Martinez (3.076.000) der med 2 assists og 2,64 xA også er den dyreste. Skal man ind på en forsvarsspiller vil den noget billigere midterforsvarer Oscar Duarte (2.496.000) være det bedste valg.

Levantes offensiv

Offensiven hos Levante er deres store styrke, og har man pengene kan begge angrebsprofiler Morales (5.516.000) og Roger Marti (5.716.000) anbefales. Begge spillere har lavet 7 mål, men Morales har lavet 3 assists mod Roger Martis 2. På xG ligger Roger Marti lidt højere, mens Morales ligger en del bedre på xA. Det er således meget lige mellem de to spillere og et coin flip.

I den lidt billigere ende finder man Jorge de Frutos (3.076.000), der med 2 mål og 4 assists i sæsonen har fået sit gennembrud og tilspillet sig en fast plads på højre kant. Også på angrebspositionen forventes Daniel Gomez (3.012.000) at få en startplads til runde 2.

Klubhusets hold til runden

Klubhusets anbefalinger

Målmand
Marko Dmitrovic
Eibar
2.562.000
vs. Sevilla FC

Eibar har holdt målet rent 7 gange i denne sæson og er en af La Ligas stærkeste defensiver. I runde 2 og 3 er modstanderen udfordrende med kampe mod Celta Vigo og Sevilla. Fra runde 4 af bliver modstanderen dog væsentlig lettere, når Eibar møder; Osasuna, Valladolid, Elche, Huesca, Cadiz. Og sparkede han straffe mod Atletico Madrid.

Forsvarsspiller
Ruben Pena
Villareal
3.666.000
vs. Huesca

Ruben Pena blev mod Granada placeret på højre kant i Morenos fravær. Det var uventet, men Pena viste at han var klar til udfordringen og kvitterede med et mål i den noget uheldige 2-2 kamp mod Granada, hvor Villareal var klart bedst og dominerede. Om Pena får chancen på kanten igen er uvist, men hans offensive kvaliteter er fristende mod Huesca.

Midtbanespiller
Bryan Gil
Eibar
2.995.000
vs. Celta Vigo

Den unge Bryan Gil er lejet ud fra Sevilla. Han er et af Spaniens større talenter og har også optrådt på alle ungdomslandsholdene. For Eibar har han spillet 11 kampe og har nogle af holdets bedste xG90 (0,17) og xA90 (0,20). Han spillede ikke i runde 1, men forventes at starte inde i runde 2.

Angrebsspiller
Jonathan Calleri
Osasuna
3.007.000
vs. Granada

Ingen hold har registreret flere xG imod sig end Granada, og de har også lukket næst flest mål ind i La Liga (31 stk.)
Calleri har scoret 3 mål i 13 kampe, men flere af dem har været indskiftninger for målt på xG90 ligger Calleri på 0,33. Det blev også til en scoring i runde 1 mod Valencia, hvor han havde hele 6 afslutninger.

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *