Team Gregario afslører sit hold til 1. etape

Lørdag den 8. maj lyder startskuddet til Giro d’ Italia 2021, og i år begiver Jesper Carstens og hans cykel-site Gregario sig ud i daglige optakter. Til første etape afslører de deres hold til enkeltstarten.

Til hver etape under Giro d’Italia vil vi fra Team Gregario komme med en optakt med tre rytterbud, du kan overveje til dit hold i Girospillet. 

Formatet vil være det velkendte format fra blogindlæg fra 2020, hvor Jesper Carstens, der udgør den ene halvdel af Gregario, lavede daglige optakter fra Tour de France og Vuelta a España.

Formatet følger den samme opskrift: Hver optakt indledes med en kort indledning, en rutebeskrivelse og dernæst tre rytterbud: 

 • En favorit, der er vores vinderbud uanset prisen. 
 • En outsider, der er top10-kandidat på etapen til maksimalt 8 millioner kroner. 
 • En joker, der er en billig rytter (under 4 millioner kroner), der samtidigt er ejet at færre end 4 % af alle managers i spillet.

Der er dog en undtagelse: Denne etape.

Til første runde af Girospillet 2021 har vi besluttet at sætte et helt hold. Lad os kalde det Team Gregario. Dermed serverer vi i første omgang hele otte rytterbud, du kan overveje til dit hold. Efterfølgende går vi tilbage til de tre daglige bud.

Team Gregario

Team Gregario

Team Gregario’s hold til 1. runde

Ruten – etape 1

Giro d’Italia indledes med en 8,6 kilometer lang enkeltstart på en rute langs Torinos gader. Det er en relativ simpel enkeltstart, der kommer til at skabe nogle flotte billeder, når de cykler rundt i midtbyen. Det er ikke en specielt teknisk enkeltstart, og selvom det går en anelse op og ned hele tiden, er det overordnet set en flad enkeltstart.

Jan Tratnik
Bahrain - Victorious
4.000.000
vs.

Jan Tratnik får ikke mange chancer i årets løb, hvor alt handler om Mikel Landa. Derfor skal han gribe de få, han får, og det er blandt andet på den her enkeltstart, hvor han bør være en solid kandidat til en top5-placering.

Remco Evenepoel
Deceuninck-Quick Step
10.000.000
vs.

Jeg ved ikke, om Remco Evenepoel står distancen eller ej. Jeg ved heller ikke, hvor han står lige nu, andet end at italienske medier har rapporteret – igennem holdkammeraten Fausto Masnada – at han skulle være flyvende. Og belgieren er fremragende stærk i en enkeltstart, så han bliver også købt ind på holdet.

Remi Cavagna
Deceuninck-Quick Step
4.500.000
vs.

Det sikreste bud til 1. etape er Remi Cavagna. Franskmanden har været flyvende i disciplinen i år, og han kommer lige fra en triumf i Romandiet Rundt. Han burde være et sikkert top3-bud.

Filippo Ganna
Team INEOS - Granadiers
10.000.000
vs.

Jeg kunne godt have fravalgt Ganna. For et år siden dominerede han alle enkeltstarter, men i år er det anderledes. Han er ikke på samme niveau, som han var sidste år. Årsagen kender jeg ikke. Men jeg kan ikke droppe ham, for selvom han er blevet dårligere, kan han stadig vinde, og sandsynligvis er han jo stadig en top5-rytter uanset hvad.

Patrick Bevin
Israel Start-up Nation
4.500.000
vs.

Bevin så strålende ud i starten af Romandiet Rundt, men udgik sidenhen, og reelt set ved vi ikke, om han er tilbage på højeste niveau. Han er dog stærk på korte enkeltstarter, og han er et oplagt valg til dit hold.

Alberto Bettiol
EF Education - Nippo
6.500.000
vs.

I øjeblikket ejer 12,1 % Bettiol. Italieneren er ikke den mest oplagte enkeltstartsrytter, men han kan godt: Han blev nummer fem på enkeltstarten i Etoille de Besseges og nummer seks på den flade enkeltstart i Tirreno-Adriatico. Han er dygtig på de korte enkeltstarter, men er givetvis lidt ustabil.

Michael Hepburn
Team BikeExchange
400.000
vs.

Australieren er efterhånden rendyrket trækhest, men Hepburn er på sine bedste dage en glimrende enkeltstartsrytter, særligt på de korte enkeltstarter. Han erstatter Ludvigsson, som ikke blev udtaget til den endelige Giro-trup.

Edoardo Affini
Team Jumbo-Visma
5.000.000
vs.

Endnu en joker, mest af alt fordi Affini er ustabil. Han er glimrende enketlstartsrytter, der ofte ender i en hjælperolle hos Jumbo-Visma. Hvis han vil have lidt personlig succes, så skal han gribe en chance som den her.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
6.326.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
21.326.000
3.260.000
2. Daniel Felipe Martinez
Red Bull - BORA - hansgrohe
12.260.000
2.928.000
3. Geraint Thomas
INEOS Grenadiers
12.928.000
Holdet.dk

Du kan også læse, hvordan sejren kom i hus i girospillet 2020.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
4 kommentarer
 • Henrik Olesen6. maj 2021 kl. 11:08

  TOBIAS LUDVIGSSON er måske ikke det bedst valg eftersom han ikke et udtaget til Giroen 2021 🙂

  • Jens Poulsen6. maj 2021 kl. 11:27

   Hej Henrik,
   Det er korrekt. Artiklen er rettet efterfølgende, så Jesper Carstens har kørt Tobias af Tean Gregario, og har i stedet udtaget Michael Hepburn.
   Mvh Jens, Holdet.dk

 • Peter6. maj 2021 kl. 15:27

  Campenaerts er ikke pengene værd? Jeg har samme hold, men har byttet Hepburn og Affini med Campenaerts og Foss

  • Jesper Carstens6. maj 2021 kl. 17:12

   Campenaerts er bestemt et godt bud, og har du pengene, så er han også det værd – han er også bare meget populær, og jeg valgte at gå med nogle få bud, der skiller sig lidt ud. Men jo, han er jo skarp i disciplinen, nok også skarpere end nogle af de ovennævnte.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *