Vælg Saints forsvar til vild Premier League lørdag

Hele 8 kampe spilles lørdag i Premier League, så der er masser af spillere at vælge imellem, men ens defensiv bør komme fra Southampton.

Lynholdet er tilbage med masser af spil til weekenden. For bare 100 kr. kan man deltage i mod andre managerspillere og får spillet afgjort samme dag – eller maksimalt over weekenden. Der er både dagsspil til lørdag og søndag men også Rundespil, der indeholder alle kampene til runde 12 i Bundesligaen og Premier League og runde 13 i Serie A og La Liga. 

De nærmere regler og vilkår finder du her.

Weekendens spil på Lynholdet

 

Premier League Lørdagsbold – 100 kr.

Et forsvar der holder modstanderne på 0

Rent mål bonus er det man først og fremmest vælger sine forsvarsspillere på baggrund af, og i de seneste 4 runder har ingen hold været bedre til at holde modstanderne fra scoringer end Southampton. I 3 af de seneste 4 kampe har Saints vundet 1-0 og i kampen, hvor de lukkede 2 mål ind mod Burnley kom modstanderens scoringer efter kun sammenlagt xG 0,67. Saints forsvarsspillere fås fra 2.500.000 til 3.000.000 mens keeper McCarthy er lidt dyrere med sine 5.000.000.

Must Have
Leandro Trossard
Brighton
5.281.000
vs. Norwich

Leandro Trossard var også i sidste Premier League runde et spændende køb, men med hans tjans som straffesparksskytte er han et “must have” til lørdagens Premier League bold. Leandro Trossard ligger på en xG90 på pæne 0,25 og med hans nye plads som angriber bør hans xG90 blive endnu højere over de kommende runder.

Vidførles fidus
Callum Wilson
Newcastle
3.396.000
vs. Leeds United

Den tidligere Bournemouth træner Eddie Howe har taget over i Newcastle, og den offensivt indstillede træner kunne godt levere et festfyrværkeri i hans debut på St. James Park. Den mest målfarlige Newcastle spiller er Callum Wilson som forud for kampen har udtalt at motivationen er stor, da Brentford sidste år slog Newcastle ud af Carobao Cuppen.

Den billige
Conor Gallagher
Crystal Palace
3.350.000
vs. AC Milan

Den unge Crystal Palace spiller har fået sit Premier League gennembrud under træner Patrick Viera. 4 mål og 2 assists er det blevet til og mod Burnley er der bestemt grund til at forvente yderligere. Conor Gallagher mål og assist statistikker er også imponerende for en midtbanespiller. xG90 er på 0,44 og en xA90 på 0,26.

Serie A Søndagsbold – 100 kr.

Mange spændende spillere fra de mindre klubber

Kun 3 topklubber møder hinanden søndag og heraf møder de to af dem, Inter og Napoli, hinanden i et spændende mesterskabsopgør. Denne rundes fiduser skal derfor hentes hos de mindre italienske klubber såsom Venezia, Sassuolo, Sampdoria og Bologna. Der mangler dog ikke kvalitet og x-faktor på de mindre hold i Serie A, da ligaen i år er den mest målrige af alle de store ligaer.

Denbillige
Domenico Criscito
Genoa
3.716.000
vs. Atalanta

Forsvarsspilleren Domenico Criscito er ikke til at komme uden om. Først og fremmest fordi han sparker Genoas straffespark. 5 gange er han kommet på tavlen i denne sæson, og skønt modstanderen er Roma i denne runde er der ingen grund til at lade sig skræmme; for Roma er i store spillemæssige problemer under Mourinho.

Vidførles fidus
Mattia Aramu
Venezia
4.000.000
vs. Bologna

Aramu har været i forrygende form efter oprykningen til Serie A. Det er blevet til 4 scoringer og 2 assists for midtbanespilleren. I de seneste tre kampe er det sågar blevet til 2 mål og 1 assist. 4.000.000 er måske lige i overkanten, men man får masser af x-faktor for pengene.

Must have
Lorenzo de Silvestri
3.500.000
vs. Venezia

Lorenzo de Silvestri er som back noteret for 3 scoringer i sæsonen, og den offensive back får gode muligheder for både rent mål og scoringer, når oprykkerne fra Venezia kommer på besøg. Bologna har formået at holde målet rent i 3/6 hjemmekampe i denne sæson, hvilket er særligt imponerende henset til de mange mål, der scores i Serie A i denne sæson.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Klubhusets engelske anbefalinger 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Klubhuset er som vanligt kommet med deres anbefalinger til weekendens runde i Premier League. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇮🇹 Baggios pisks italienske anbefalinger 🇮🇹

Serie A ekspert Christian Nørgaard kommer i podcasten Baggios pisk med anbefalinger til weekendens serie A kampe. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇩🇪 Vidførles tyske anbefalinger 🇩🇪

I Vidførles Youtube-videooptakt kommer Bundesligaeksperten med en lang liste af anbefalinger til weekenden. Du kan læse anbefalingerne og se videoen her.

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *