Vidførles 11: Danske drenge og straffesparkskytter

Onsdag aften var Vidførle live på Facebook, hvor han svarede på spørgsmål og satte sit EM Manager hold. I løbet af EM slutrunden vil Vidførles optakter tage udgangspunkt i netop disse 11 udvalgte. Se eller gense eventet her.

Mens Fællesholdet i podcastoptakten mandag den 7. juni blev sat som det sikre hold, der muligvis ikke vinder spillet, men som formentlig vil kunne slå vennernes hold. Så satte Vidførle igen et hold onsdag aften. Her kom han med sit bud på et mandskab, der kan ende med at tage 1. pladsen i EM Manager. Ihvertfald hvis Danmark får et succesfuldt EM og Spanien ikke bliver yderligere Corona-ramt.

Konkurrencen er hård, og for at ryge helt til tops i EM Manager 2020 er det vigtigt med spillere på alle pladser som i løbet af turneringen kan bidrage med mål eller assists.

En dansk stamme

I de 13 landskampe Danmark har spillet i 2020 og 2021, er det kun sket, at modstanderne har scoret i de fire af dem. To af gangene var det Belgien, Tyskland scorede i testkampen for en uge siden, mens Island også scorede en enkelt imod os i UEFA Nations League.

Blandt de andre modstandere som det lykkedes, at holde væk fra scoringer kan nævnes; England to gange, Østrig, Island, Bosnien og Sverige. Alle nationer med både et stærkere hold end Finland og med en større slutrunde historie end vores finske naboer.

Kasper Schmeichel (5.0) og Joachim Mæhle (3.5) er derfor helt og aldeles glimrende valg til forsvaret og blandt spillets mest attraktive – læg der til at Finland i deres testkampe har set ufattelig dårlige ud og i begge kampe mod henholdsvis Sverige og Estland gik målløse fra banen.

På midtbanen er Christian Eriksen (6.0) min favorit til runde 1. Danmark er rundens største favorit hos bookmakerne, og Eriksen er spilleren, hvor fra de fleste både mål og assists kommer fra. Fem scoringer og et enkelt assist er det blevet til for Danskeren i landsholdstrøjen i 20/21. Hans formkurve har været opadgående i foråret hos Inter, og det er ikke urealistisk at tro på, at den danske 10’er præsterer hans bedste kampe siden foråret 2018.

Helt fremme er Jonas Wind (3.5) også selvskreven. Det er min klare forventning, at han starter inde. Han har leveret solide præstationer på landsholdet og scoret 3 mål i hans 7 optrædener. En angriber på det hold som er rundens største favorit, bør være på ens managerhold, når prisen er så lav som tilfældet er med Jonas Wind.

Se eller gense Facebook-live eventet

Se hele videoen fra Facebook Live eventet onsdag aften, hvor Vidførle vælger sine 11 startere, svarer på spørgsmål og omtaler en lang række spillere som han fravælger til sit hold. Du kan se videoen her:

 

Vidførles 11 udvalgte til runde 1

 

3 Anbefalinger fra videoen

Forsvarsspiller
Ricardo Rodriguez
Schweiz
3.500.000
vs. Wales

81 landskampe og 9 scoringer er det blevet til for Ricardo Rodriguez. Schweiz straffesparkskytte gennem de sidste mange år bringer noget x-faktor til forsvaret. Bookmakerne vurderer, at der er omkring 15% chance for at Schweiz scorer på et straffespark i kampen og kombineret med ca. 50% chance for, at Schweiz holder Wales fra at score.

Midtbanespiller
Jorginho
Italien
4.000.000
vs. Tyrkiet

Italiens defensive styrmand Jorginho er med på mit hold af én årsag; Straffespark. I efteråret 2018 sparkede Jorginho sit første straffe for Italien. og fra 2019 og frem til i dag har Italien fået tildelt hele 10 straffespark. Jorginho har sparket dem, når han har spillet og det er blevet til 4 straffescoringer til Jorginho ud af Italiens 10 spark.

Angrebsspiller
Gerard Moreno
Spanien
4.500.000
vs. Sverige

Spaniens “nye” nummer 9. Både Marca og AS forventer at Moreno starter på toppen. Moreno har været fantastisk i La Liga og i Europa League for Villareal, og han kan meget vel få sit helt store gennembrud på den store landsholdsscene ved denne slutrunde. Straffesparkene bør også tilfalde angriberen – en tjans han også har for sin klub.

 

Forventede startopstillinger for alle 24 EM nationer

På bloggen kan du netop nu hente hjælp til dit eget managerhold. Andreas Vidførle har samlet flere ugers landsholdsresearch og opdaterer dagligt de 24 EM nationers forventede startopstillinger til runde 1. Startopstillingerne opdateres løbende gennem EM slutrunden.

Hør podcasten med Junker & Østergaard

Lyt også til podcasten og hør hvorfor Vidførle & Co. er endt fællesholdet. Du kan se fællesholdet her. Hør også om de mange spillere fra hver nation, som Vidførle og gæsterne diskuterer om skal have en plads på Podcastholdet. Du kan høre podcasten her:

 

Hvis du vil have flere managertips og være sikker på ikke at gå glip af de næste optaktspodcasts, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Top 3: køb
Handel lukker om:
7330
1. Dani Olmo
Spain
5.807.000
7003
2. Daniel Carvajal
Spain
4.917.000
6993
3. Unai Simon
Spain
5.546.000
-9040
1. Xavi Simons
Netherlands
4.968.000
-8664
2. Cody Gakpo
Netherlands
6.221.000
-5898
3. Virgil van Dijk
Netherlands
4.220.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *