Vidførles 11: Rød klaphat frem for Orange feber

Når holdet til runde 4 sættes, bør der kigges frem mod kvartfinalerne, hvor Danmark og Holland meget vel kan mødes, og det kan være en god idé allerede nu at træffe en beslutning omkring, hvilket land afde to man vil satse på.

Det er dog ikke kun Danmark og Holland man skal vælge imellem. Man bør også tænke over, at Belgien og Italien formentlig vil mødes i kvartfinalen, og at Frankrig nok løber ind i Spanien. For at holde transferen i bund, bør man derfor allerede nu gøre op med sig selv, hvem man tror på i turneringen.

Tre runder inde i EM Manager 2020 har vi lært de fleste spillere godt at kende, der er derfor ikke flere ukendte spillere at hive op af hatten, og nu bliver det i stedet et spørgsmål om at ramme spillere fra de hold, der når helt frem til turneringens sidste runder. Dog bør der stadig fokuseres på at få spillere ind på holdet, der også har en vis x-faktor.

Runde 3

Vidførles 11 ramte på den “skydegale” Mæhle og også nyindkøbet Damsgaard leverede ligesom at de spanske spillere endelig fik tur i den. Desværre blev der ikke plads til sidste rundes anbefaling Shaqiri, der scorede 2 mål for Schweiz. Rundens skuffelse var, at det der skulle være den sikre strategi; at sælge Holland og købe storfavoritten Tyskland, viste sig at blive en kæmpe fiasko.

Der er dog stadig masser af point at spille om, nu hvor turneringen går ind i slutspillet. Frem til kvartfinalerne kan der maksimalt vælges 4 spillere fra det samme landshold, men denne begrænsning bortfalder efter denne runde.

Ingen udskiftning på målmandsposten

Har du som 70% af spillet enten Kasper Schmeichel (5.1) eller Italiens Gianluigi Donnarumma (5.3) på mål, så bør du ikke foretage nogle ændringer. Kigger du derimod efter en ny målmand, så handler det om at vælge en målmand, som du tror vil gå hele vejen og løfte pokalen den 11. juli i London.

 

Rundens Målmandsanbefaling
Hugo Lloris
Frankrig
6.152.000
vs. Schweiz

Frankrig er blandt de største favoritter i 1/8-finalerne. Skulle jeg handle en målmand ville jeg vælge EM-favoritter fra Frankrig. Schweiz i første kamp og så en overkommelig kvartfinale mod Spanien eller Kroatien.

 

Dansk hjerte vinder over hollandsk x-faktor

I forsvaret er Joakim Mæhle (3.7) stadig blandt de absolut bedste valg. Han har 12. flest afslutninger i turneringen, og han ligger på en delt 2. plads, når det kommer til antal afslutninger på mål. Wales er bestemt en overkommelig modstander, så mulighed for rent mål er også god.

Jeg beholder Jordi Alba (4.5), mens jeg siger farvel til Pau Torres (3.0) – hans startplads ser jeg som tabt til Eric Garcia.

Den billige svenske centerforsvarer Marcus Danielson (2.0) beholder jeg. Det er en stærk svensk defensiv og modstanderen Ukraine i 1/8-finalen er overkommelig.

Jannik Vestergaard (3.0) er ny mand på holdet, og det er lidt et klaphatsvalg. Det oplagte køb under 3 mio ville være Italiens Giovanni Di Lorenzo (2.6), men da de formentlig møder Belgien i kvartfinalen, går jeg all in på det danske, da jeg i forvejen satser på, at Danmark slår Holland ud i kvartfinalen.

Timing er altafgørende i managerspillene og den har generelt ikke været særlig god for “Vidførles 11”. I forhold til Robin Gosens (5.0) har timingen bestemt heller ikke været god. Anbefalingen blev skrevet før Tysklands kamp mod Portugal, hvor han var den helt store oplevelse, mens han mod Ungarn intet kunne. Da turen går til Wembley og han er frygtelig dyr, har jeg besluttet at sælge.

Hollandske Denzel Dumfries (4.1) og Patrick Van Aanholt (3.2) er to af de bedste køb til forsvaret, men deres forventelige møde med Danmark i kvartfinalen gør, at jeg går uden om dem.

Er man på udkig efter x-faktor i sit forsvar er Thomas Meunier (5.3) virkelig interessant. Belgien står over for Portugal, og på 90 minutters fodbold nåede Portugal ikke at lære at forsvare sig mod Tysklands wingbacks. Belgien er verdensmestre i at bruge deres wingbacks offensivt, og Meunier kan vise sig som en fantastisk investering. Han scorede og assisterede i kampen mod Rusland og er den tredje mest afsluttende belgier i turneringen, og har en ejerandel i EM Manager på kun 1,8%.

 

Rundens Forsvarsanbefaling
Patrick Van Aanholt
Holland
3.256.000
vs. Tjekkiet

Van Aanholt er med et ejerskab på kun 3,6% det billige alternativ til Denzel Dumfries, som koster næsten 1 mio mere. Denzels statistikker og mål har gjort ham pengene værd, men Van Aanholt indeholder mindst lige så mange offensive kvaliteter som sin landsmand.

 

Midtbanefolk med mål i støvlerne

Georginio Wijnaldum (6.0) er bedste køb på midtbanen. Han har scoret 3 mål i turneringen og er noteret for hele 10 afslutninger – kun 2 afslutninger færre end EM’s mest afsluttende spiller Lewandowski.

Superstjerne Kevin De Bruyne (8.3) bliver på mit hold for skønt modstanderen Portugal er en stor mundfuld, så er portugisernes defensiv bestemt til at tale med. Den kommende danske superstjerne Damsinho aka Mikkel Damsgaard (3.7) får naturligvis genvalg mod Wales.

Jeg sælger Ukraines anfører Andriy Yarmolenko (4.6). Han kunne skam godt beholdes, men selv hvis Sverige ikke bliver endestationen så burde Tyskland eller England blive det i næste runde. Ukraineren har dog tilpas meget x-faktor og afslutninger (8 stk.) til, at kan beholdes.

I stedet for den skydegale ukrainer får jeg verdensmesteren Poul Pogba (5.1) ind på holdet. Der er 4 spillere fra Frankrig, som har haft mere end 1 afslutning under EM slutrunden. Det er de tre forreste; Mbappe(8), Benzema(7) og Griezmann(5) og så Pogba(5). Franskmanden bliver ofte bedre desto større kamp han spiller, og han er den fjerde mest offensive spiller på det franske hold.

Italienske Manuel Locatelli (3.4) får en meget fordelagtig kamp mod Østrig, men med et ejerskab på 25% og en kvartfinale i vente mod Belgien, vælger jeg at gå uden om ham. Rundens midtbaneanbefaling neden for, mener jeg dog indeholder en hel del mere x-faktor end italieneren.

Rundens Midtbaneanbefaling
Pablo Sarabia
Spanien
3.301.000
vs. Kroatien

Sarabia var på min radar før sidste runde – og med rette. For PSG-spilleren leverede en strålende kamp med både mål og assist. Faktisk lavede han i UEFA regi 2 assists. Han popularitet er på beskedne 0,8%, men det må stige forud for runde 4.

Mangel på billige angribere

Spanske Gerard Moreno (4.5) bliver på mit hold mest af alt fordi der ikke er andre interessante angribere i det prisleje.  Holland vil nok have Wout Weghorst (5.2) med igen, og går man den hollandske vej, så er han et oplagt valg.

Romelu Lukaku (8.8), Memphis Depay (7.7) samt de 3 franske angribere, er de eneste andre angribere, jeg kunne finde på at købe ind til den kommende runde.

Rundens angrebsanbefaling
Karim Benzema
Frankrig
7.815.000
vs. Schweiz

Frankrig har fundet deres straffesparksskytte. Benzema beviste at han er førstevalget fra 11-meterpletten. Ud over det er Benzema EM-favoritternes 9’er og tilmed har man frem til semifinalen et af de bedre kampprogrammer.

Hør podcasten med Vidførle, Østergaard & Mathias fra DanskeSpil

Lyt også til podcasten og hør hvem Andreas Vidførle, Mathias Reimar & Morten Østergaard anbefaler til runde 4. Du kan høre podcasten her:

(link kommer så snart podcasten er udgivet – forventet fredag ved middagstid)

 

Hvis du vil have flere managertips og være sikker på ikke at gå glip af de næste optaktspodcasts, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Vidførles 11 udvalgte til runde 4

 

Top 3: vækst i runde 7
209.000
1. Mikel Oyarzabal
Spain
5.003.000
202.000
2. Nico Williams
Spain
4.679.000
151.000
3. Cole Palmer
England
5.864.000
831.000
1. Dani Olmo
Spain
5.831.000
778.000
2. Fabian Ruiz
Spain
4.778.000
768.000
3. Lamine Yamal
Spain
4.768.000
Tjek hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
17 kommentarer
 • M24. juni 2021 kl. 11:13

  Hej,

  Jeg mangler 60.000 efter opsætning af dit hold grundet en forfærdelig start i Runde 1.. Hvem ville du bytte ud? Overvejer Di Lorenzo i stedet for Vestergaard, men ved ikke hvad dine tanker er?

  Ellers er mit hold lig med det du foreslår til Runde 4.

  • Andreas Vidførle-Pedersen24. juni 2021 kl. 22:35

   Ja di Lorenzo er helt klartet oplagt valg – spiller Vestergaard ikke skifter jeg selv til Di Lorenzo.

 • Mathias24. juni 2021 kl. 16:16

  Hvem sætter du på som anføre?

  • Andreas Vidførle-Pedersen24. juni 2021 kl. 22:34

   Det bliver K.Benzema.

 • Emil25. juni 2021 kl. 9:45

  Hej
  Anbefaler du at man køber en målmand fra det hold man tror går hele vejen, eller skal man beholde sin målmand der allerede er røget ud? Man får -5.000, men pengene kan så bruges på andre spillere, da topmålmændene er dyre?

  • Andreas Vidførle-Pedersen25. juni 2021 kl. 11:36

   Godt spørgsmål Emil!
   1. Behold den målmand du har, hvis han er videre i turneringen.
   2. Skal du købe ny målmand, så køb ham du tror når finalen.
   3. Du kan også overveje spillets billigste målmand til 2.985.000.

 • Michael25. juni 2021 kl. 13:57

  Tænker det er for dansk agtigt at gå med 4 danskere.
  Jeg fastholder Mæhle som eneste, 4 x italien, 3 x Holland, og 3 x ENgland

 • Frederik25. juni 2021 kl. 14:08

  Skal man beholde Müller? Er han stadig tvivlsom?

  • Andreas Vidførle-Pedersen25. juni 2021 kl. 19:36

   Ja det mener jeg man skal. Han blev jo indskiftet, så han er klar.

 • Helge25. juni 2021 kl. 15:41

  Hej.

  Er du sikker på at sarabia starter inde? Bliver de så ikke for offensive?

  • messi26. juni 2021 kl. 13:10

   Hvis man har 4 fra ukraine som man har købt i runde 2, beholder man eller sælger man dem til denne runde?

  • Andreas Vidførle-Pedersen26. juni 2021 kl. 14:38

   Det er et sats at beholde dem, men et spændende sats. Jeg ville nok kun beholde målmand Bushchan og Yarmolenko.

 • Asbjørn Dalum Andersen26. juni 2021 kl. 13:59

  Tror du at Tielemans spiller? Eller tager Witsel hans plads?

  Og ville du beholde Ukrainere som Bushchan, Mykolenko og Yaremchuk? Bushchan giver i hvert fald nok mening at beholde en kamp mere, men hvad med de andre?

  • Asbjørn Dalum Andersen26. juni 2021 kl. 14:05

   Umiddelbart kunne Ukraine – Sverige godt blive målfattig, og du vil ikke have Ukrainere, hvis de skulle gå videre, så måske de giver bedst mening at sælge de offensive og beholde de defensive en runde mere

  • Andreas Vidførle-Pedersen26. juni 2021 kl. 14:40

   Bushchan ville jeg beholde. Mykolenko ville jeg skifte til Di Lorenzo eller Vestergaard og Yaremchuk ville jeg sige farvel til.

   Ifht. Tielemans, se her: https://blog.holdet.dk/forventede-startopstillinger-til-1-8-finalerne/

 • Asbjørn Dalum Andersen26. juni 2021 kl. 14:11

  Tror du Mount er tilbage og starter inde?

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *