Vindertips til VM Håndbold Manager 2019

Den forsvarende mester i håndbold manager fra EM 2018 har kigget nærmere på VM i Japan og fundet et par spilfiduser frem til dit managerhold.

De danske håndbolddamer står klar til at indtage hallerne i Japan, men inden du maler dig rød-hvid i ansigtet, puster klaptræerne op og sætter dit managerhold, så læs med her. 

Vi har nemlig spurgt den forsvarende mester i håndbold manager, Mathias Beermann Christensen, om et par gode tips til VM Håndbold Manager 2019.

Research er nøglen til sejr 

Det er en kliche, men ikke desto mindre korrekt. Det kræver lidt indsigt, viden (og nok også en smule held) for at komme til tops i managerspillene på Holdet.dk. 

“Jeg tjekker op på venskabskampe inden slutrunden. Det gør jeg enten via Europamester.dk eller via de forskellige nationers hjemmesider. Jeg bruger også odds-sider til at tjekke, hvem der er favorit til topscorer-titlen for de forskellige lande og til hele turneringen. Derudover tjekker jeg også altid Champions League topscorerlisten for at få en fingerpeg om, hvem der laver mange mål.” – forklarer Mathias Christensen om sin manager-research

Bagspiller-taktik

Den største del af Mathias’s budget spenderes på bagspillerne. De scorer generelt set flest point. Dernæst kommer fløjene – og til sidst bruges der færrest penge på stregspilleren. Målmanden skiftes han i forhold til hvilke kampe modstandere de står overfor. 

“Jeg har altid mindst en dyr bagspiller som min kaptajn. For at have en realistisk chance skal man ramme de rigtige kaptajnvalg, og her er det vigtigt at have de store stjerner, der kan ramme kampe med +10 mål.” – Siger den 30 årige folkeskolelærer, som tilføjer at han normalt stiller 2-3 hold, så han kan gardere sig. 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.275.000
1. Henny Ella Reistad
Norway W
13.275.000
2.185.000
2. Marketa Jerabkova
Czech Republic W
9.685.000
2.085.000
3. Kristina Jørgensen
Denmark W
9.585.000
Holdet.dk

Til Håndbold VM 2019 i Japan har han især fidus til Norge, Frankrig og Rusland, og Holland som en outsider. Specielt Ruslands stjerne Anna Vyakhereva fremhæves. 

“Jeg tror, at Anna Vyakhireva (11 mio.) kommer til at lave flest point i hele VM Håndbold Manager 2019. En anden spiller jeg vil fremhæve er Stine Oftedal (9.5 mio.). Hun kommer til at spille rigtig meget og få meget ansvar da Norge mangler deres to andre stjerner Mørk og Kristiansen.” – slutter Mathias Beermann Christensen og fremhæver en spiller fra hver kæde, som han anbefaler. 

Fire spillertips til VM

Målmand
Sandra Toft
Danmark
8.500.000
vs. Tunisia W

Danmark starter mod Australien og der kunne godt ligge en meget stor sejr og gode redninger til Toft, som jeg regner med får minimum en halvleg. Hold dog øje med den skade hun fik i træning.

Bagspiller
Stine Bredal Oftedal
Norge
9.500.000
vs.

Stine Oftedal får en kæmpe rolle på et af favoritholdene. En spiller du kan have det meste af spillet. Samtidig koster hun ikke helt så meget som de helt store kanoner.

Stregspiller
Yunisleidy Camejo Rodriguez
Cuba
10.000.000
vs. Slovenia W

Camejo fra Cuba til 4,5 mio er et rigtig frækt bud. Hun ligger nummer 3 på bet365’s liste over topscorer fra Cuba og må derfor lave nogle mål. Hun er pt ejet af 0,0%. Jeg har også et godt øje til Brnovic fra Montenegro. Der er plads til at satse list på stregen, da der normalt ikke er nogen, der tjener vildt mange point på denne position.

Fløjspiller
Jovanka Radicevic
Montenegro
8.500.000
vs. Slovenia W

Radicevic er topscorer i Champions League og laver normalt rigtig mange mål for Montenegro. Selvom de har en meget nem modstander i første kamp forventer jeg stadig rigelig med spilletid til Radicevic.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *