EM Rangliste 3: Vælg de billige reservespillere!

Tredje kamp i EM gruppespillet kan byde på et par stærke – og billige – reserve spillere. Se hvem du bør kigge nærmere på i rangliste 3 på Lynholdet.dk.

Hver dag under EM 2020 kan du inde på Lynholdet sætte et hold til den pågældende kampdag. Hver gang du sætter et hold  samler du point til “EM Rangliste 3”. Ud over de daglige præmier til de bedst placerede lynhold, samles der point ind til ranglisten. Den spiller med flest ranglistepoint efter de første 4 Lynholdsdagsspil vinder kr. 1.200, nr. 2 vinder kr. 600 mens 3. pladsen præmieres med 300 kr.

De nærmere regler og vilkår finder du her.

Til hvert EM dagsspil har podcastvært og EM-optaktsskribent Andreas Vidførle fra Klubhuset kommet med sine anbefalinger til dagens bedste køb.

 

EM DAG 10 – 100 kr.

Attraktive Schweiz 

Schweiz møder Tyrkiet i kampen om avancement til 1/8-finalerne. Med en sejr vil Schweiz være videre og med en sejr på flere mål vil man, hvis Italien slår Wales, kunne tage 2. pladsen i gruppen. Tyrkiet derimod vil ikke have meget at spille for, da man med en målscorer på 0-5 skal ud at vinde en storsejr over Schweiz for blot at have en lille chance for, at gå videre som 3’er.

 

Den billige
Fabian Schär
Schweiz
3.000.000
vs. Tyrkiet

Newcastles Fabian Schär fås til nogle billige penge til runden. Ud over en god mulighed for rent mål bonus, er Schär også blandt Schweiz farligste spillere på dødbolde. Han registrerede også en enkelt afslutning i kampen mod Wales.

Vidførles anbefaling
Xherdan Shaqiri
Schweiz
6.000.000
vs. Tyrkiet

Shaqiri er stadig landets helt store fodboldstjerne. Han plejer altid at levere for Schweiz til slutrunderne, og han kommer selvfølgelig også til at score til denne slutrunde. Muligheden er ihvertfald god mod et Tyrkiet hold som ikke har noget at spille for.

 

EM DAG 11 – 100 kr.

Hollandsk og belgisk B-hold

Holland kommer formentlig til at starte med et b-hold mod Nordmakedonien. Man kan dog se Hollands opstilling og træffe sin valg på baggrund af opstillingen. Belgien forventer også at rotere, men deres startopstilling vil vi ikke kunne se, når Lynholdet sættes. Træner Roberto Martinez har dog lovet spilletid fra start af til Eden Hazard og Kevin De Bruyne.

 

Den billige
Axel Witsel
Belgien
3.500.000
vs. Finland

Roberto Martinez har allerede flere dage inden kampen meddelt, at Witsel starter inde. Ud over den lave pris er Witsel også dygtig offensiv og mod Finland bør han komme til afslutninger.

Vidførles anbefaling
Michy Batshuayi
Belgien
5.000.000
vs. Finland

Historisk har Batshuayi været Lukakus 1. afløser på landsholdet. Og til slutrunderne VM14 og VM18 blev Lukaku også sparret i sidste gruppekamp. Batshuayi scorer ikke meget i Premier League, men for Belgien er han en stabil målscorer.

 

Få Vidførles bud på hvem der vil blive roteret

På bloggen kan du i optakten til EM Manager læse mere om, hvem Vidførle har fidus til, og hvem han forventer vil blive roteret. Du kan læse Vidførles anbefalinger her.

 

 

EM DAG 12 – 100 kr.

Skotske spillere til netto-priser

Hjemme i Glasgow tager Skotland imod Kroatien. Det er et kroatisk hold, der ikke har imponeret mod et skotsk hold, som leverede en virkelig flot kamp mod England på Wembley. Skal man spare penge, er det hos skotterne man skal handle ind. Alle fire hold kan med en sejr sikre sig selv videre deltagelse, så der er alt at spille for.

 

Den billige
Stephen O'Donnell
Skotland
3.000.000
vs. Kroatien

Forsvarsspilleren Stephen O’Donnell skal hjemme i Glasgow, hjælpe sit land til en sejr. Skal skotterne videre i turneringen skal de holde kroaterne fra faddet – præcis som de gjorde mod England. O’Donnell er en glimrende wingback, der også deltager i offensiven.

Vidførles anbefaling
Tomas Vaclic
Tjekkiet
4.000.000
vs. England

En uafgjort sender begge mandskaber videre som nr. 1 og 2 i puljen. Skønt England gerne vil vinde, og absolut også vil spille for at vinde kampen, så er der stor chance for, at kampen vil dø i intensitet, hvis stillingen er 0-0 med en halv time igen. Læg der til at Tjekkiet slog England sidst de to hold mødtes.

 

EM DAG 13 – 100 kr.

Målfattig dag 13

Frankrig og Portugal tørner sammen i en kamp, hvor det vrimler med x-faktor spillere. Frankrig stærke defensiv, vil dog som vanligt i topkampe, hvor Frankrig er involveret, holde modstanderne på få eller måske nærmere ingen scoringer. Tyskland skal møde Ungarn i det, der ligner en storsejr i München. I Gruppe E forventer jeg ikke mange mål, når henholdsvis Spanien og Sverige møder Slovakiet og Polen.

 

Den billige
Marcus Danielsson
Sverige
2.500.000
vs. Polen

Polens offensiv er ikke skræmmende og Sveriges defensiv eren ren mur. Danielsson er også farlig på hovedet, så i den billige pris får man også lidt x-faktor.

Vidførles anbefaling
Robin Gosens
Tyskland
6.000.000
vs. Ungarn

Tyskland vil jagte en storsejr mod Ungarn på hjemmebanen i München og en vigtig spiller til at åbne Ungarns defensiv vil være venstre wingback Robin Gosens, der med 12 mål og 10 assists for Atalanta i denne sæson absolut har bevist, hvor fantastiske offensive kvaliteter han besidder.

 

Følg med i de andre optakter og nyheder til EM Manager 2020.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *