Fem frække fif til BL lørdagsbold

Fredag aften byder Lynholdet på Superliga Rundespillet, Bundesliga Rundespillet samt Premier League Rundespillet.

Så der er god grund til, at få sat hold allerede fredag, så underholdningen er sikret til hele weekenden.

PL Søndagsbold: Top-5 bedste “budgetspillere”

Bundesligaen lørdag har flere interessante dyre spillere, men på de helt billige pladser, kan det blive udfordrende; men frygt ej. Disse fem billige spillere indeholde mere værdi end hvad deres pris tilsiger.

  1. Matheus Pereira (3.500.000) 8 mål og 5 assists er det blevet til for WBA’s største profil. Aston Villa har generelt præsteret bedst mod topholdene, så der er gode muligheder for WBA i lokalopgøret, hvor Pereira tager sig af straffesparkene.
  2. Raphinha (3.500.000) Modstanderen er United og netop dette opgør har en helt særlig status i engelsk fodbold. Uanset modstanderen er Raphinha en fantastisk spiller med masser af x-faktor, hvilket hans 6 mål og 6 assists er et bevis på.
  3. Romain Saiss (3.000.000) Wolverhampton spiller hjemme mod Burnley. Det lugter af rent mål og samtidig får man en forsvarer med 3 mål i indeværende sæson.
  4. Anwar El-Ghazi (4.500.000) 4.500.000 er måske i overkanten for en “budgetspiller”, men den skydegale hollænder skal nævnes, når modstanderen er WBA’s vaklende forsvar.
  5. Diagne (3.000.000) Målene er udeblevet set ifht. hans xG, men han har heller ikke haft heldet med sig. Sjældent har en spiller fået annulleret så mange mål for offside.

Du kan sætte dit Lynhold her til lørdagens spil.

Husk at du skal være minimum 18 år for at spille – og husk at spille med omtanke. 

Weekendens spil på Lynholdet

I weekenden er der følgende spil på Lynholdet. Står du og mangler en billig spiller med x-faktor, kan det være en god idé, at kigge efter holdenes straffesparksskytter, der ofte kan fås billigt. Du kan på bloggen finde oversigt over alle straffesparksskytterne i denne sæson fra La Liga, Superligaen og Premier League.

TurneringSpilstart
BL Runde 31 - 100 kr.Fredag kl. 20.30
PL Runde 33 - 100 kr.Fredag kl. 21.00
PL Lørdagsspillet - 100 kr.Lørdag kl. 13.30
LL Runde 32 - 100 kr.Lørdag kl. 14.00
LL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 14.00
BL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 15.30
PL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 13.00
LL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 14.00
SL Søndagsbold - 100 kr.Mandag kl. 14.00
CL Semifinaler- 100 kr.Tirsdag kl. 21.00

Bundesliga tips

Vil du have lidt inspiration til dine Bundesligahold, og høre hvem du særligt skal lægge mærke til, så lyt til den 14 minutters lange Bundesligaoptakt til runden ved at høre Klubhuset Solo eller læse optakten til Bundes Manager her.

Du kan sætte dit Lynhold til lørdag her.

5 frække forslag til Bundes Manager lørdag

Fem kampe afvikles lørdag, og da det primært er topholdene i aktion, skal pengene bruges rigtigt. Her mine fem favoritkøb til lørdagens spil.

Forsvarsspiller
Christian Trimmel
Union Berlin
3.500.000
vs. Werder Bremen

Christian Trimmel sparker alle Unions dødbolde, hvilket er den primære årsag til, at han er noteret for hele 8 assists i denne sæson. Samtidig har Werder i flere kampe haft problemer med dødboldene, så der vil være gode muligheder for mål af forsvarskollegaen Marvin Friedrich, der også er et glimrende køb til runden.

Forsvarsspiller
Bote Baku
Wolfsburg
3.500.000
vs. Dortmund

Selvom modstanderen er Dortmund, er det værd at købe den billige Baku. Dortmunds forsvar har bestemt været til at tale med, og Baku skulle være tilbage på sin vante plads på højre wing igen mod Dortmund. På wing-pladsen er det blevet til 6 mål og 4 assists i sæsonen.

Midtbanespiller
Filip Kostic
Eintracht Frankfurt
5.000.000
vs. Bayer Leverkusen

4 mål og 13 assists. Kostic er flyvende, og det har han særligt været i de seneste 10 kampe. Leverkusen har fået bedre fat i defensiven, men Kostic scorer eller assisterer uanset hvem modstanderen er.

Midtbanespiller
Ihlas Bebou
Hoffenheim
4.500.000
vs. Freiburg

Bebou spiller på 9’er positionen, men står som midtbane. Bebou har lavet hele 8 mål i sæsonen og 5 asists så skønt udekampen mod Freiburg er svær, er det værd at satse på Bebou.

Angriber
Max Kruse
Union Berlin
5.000.000
vs. Werder Bremen

Max Kruse har ikke scoret i de seneste 4 kampe, men modstanderne har også været bl.a. Dortmund og Bayern. Nu venter et Werder Bremen hold i krise med kurs mod 2. Bundesligaen. I alt er det blevet til 10 sæsonmål og 5 assist for den dygtige tysker.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *