Frederik Ingemann & Klubhuset: Flere frække fiduser

Klubhuset får besøg af Frederik Ingemann, der forud for 5. runde ligger nr. 96 med holdet “Last Solution”. Portugal er et af de hold eksperterne har tiltro til, men der er mange veje at gå forud for 5. runde. Alle veje fører dog ikke til Rom – men få de bedste bud på, hvilke der gør.

Frederik Ingemann og Klubhuset kommer i denne udgave med deres bud på strategien. Både for holdene der ligger helt i toppen og spiller med om præmierne, men i lige så høj grad om strategien, der skal benyttes for at vinde vennegruppen eller avancere op i top 5% af præmiepuljen.

Hvem der skal sælges og hvem der skal købes i VM Manager kigger Klubhuset og Ingemann nærmere på forud for 5. runde af VM Manager i Podcasten til runde 5, som er delt i 3 dele:

  • Del 1: Strategi & tilbageblik
  • Del 2: Målmand & Forsvar
  • Del 3: Midtbane & Angreb

De frække spillervalg til runde 5

Man gør klogt i også at holde øje med popularitetsprocenterne og trendlisten, hvis man vil have et indblik i, hvilke spillervalg, der kan være “frække” til den forestående runde.

I skrivende stund trender Portugal utrolig meget efter deres flotte præstation mod Schweiz. Det er dog nok ikke mod Portugal man skal kigge, hvis man gerne vil adskille sig.

Brasilien og Portugal er de oplagte og “rigtige” valg til den forestående runde, hvis man skal handle ind, men der er flere spændende valg blandt de mindre populære spillere. Englands Harry Maguire (4.920.000) flyver under radaren på trods af hans målfarlighed, og det samme gør Frankrigs Raphael Varane (4.067.000), der også er særdeles farlig på dødbolde.

Og så er der en hel argentinsk defensiv, som i øjeblikket kun er valgt af ca. 2% af managerspillerne. Der er derfor selv i Argentina god mulighed for at adskille sig for flertallet.

Optaktspodcasten til runde 5

De to værter Andreas Vidførle og Nikolai Linares samt Frederik Ingemann har delt denne rundes podcast op i 3 dele:

Del 1: Strategi og Tilbageblik på de første 4 runder (29:21 min)

Del 2: Målmandsfinter og forsvarsfiduser (35:34 min)

Del 3: Den kedelige midtbane og de mange gode angribere (51:35 min)

Fællesholdet til Runde 5

 

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Pepe
Portugal
3.372.000
vs. Morocco

Den 39-årige Pepe er den billigste forsvarsspiller blandt alle favoritterne til 5. runde af VM manager. Pepe har en blakket fortid, hvorfor de fleste nok vil være lidt tøvende med at få manden med de mange advarsler ind på deres hold. Han har endnu ikke fået kort her til VM og for FC porto er det blevet til 1 gult kort i 10 kampe i denne sæson.

Den frække
Bruno Fernandes
Portugal
7.684.000
vs. Morocco

Bruno er i skrivende stund valgt af 4,5% af managerspillerne og skønt han kun lavede en assist mod Schweiz, så er hans værdi steget yderligere efter Ronaldo har fået en ny tilværelse på bænken. Det betyder nemlig, at Bruno får lov at tage sig af straffesparkene. Han har gang i en glimrende slutrunde med 2 mål og 3 assists.

Anførervalget
Richarlison
Brazil
7.091.000
vs. Croatia

Skal det være Neymar eller Richarlison? Det er tæt løb, men Neymar er meget afhængig af at få straffespark for at kunne komme på tavlen for Brasilien. Richarlison har scoret 7 mål i hans seneste 6 landskampe mens Neymar har scoret 5 mål i hans seneste 6 landskampe.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.702.000
1. Kylian Mbappe
France
10.702.000
1.610.000
2. Lionel Messi
Argentina
9.610.000
868.000
3. Julian Alvarez
Argentina
4.868.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *