Gruppe E & F: Spanske hjemmebanefavoritter hitter

Andreas Vidførle har inviteret verdens heldigste managerspiller i studiet sammen med en af oddssætter Mathias Reimar Larsen. Sammen sætter de i podcasten deres fælles hold med spillere fra gruppe E og F.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 436

I den tredje af i alt 4 optaktspodcasts til EM-slutrunden sættes der fokus på Gruppe E med Spanien. Også dynamitpuljen Gruppe F med både europamestrene Portugal, verdensmestrene Frankrig og hjemmebanenationen Tyskland, bliver behandlet i denne podcast.

I den fjerde og sidste optaktspodcast er managerekspert og tidligere landsholdsspiller Mads Junker inviteret med i studiet for at sætte det endelige fælleshold til EM starten. (Udgivelsesdato: 7. juni)

Husk at du kan høre EM Podcast 1 til Gruppe A og B med bl.a. Danmark og Italien lige her.

Også EM Podcast 2 til Gruppe C og Gruppe D med store nationer som England og Holland kan du høre her.

Hvis du vil have flere managertips og være sikker på ikke at gå glip af de næste optaktspodcasts, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Den Iberiske halvøs spillere er populære

Spanien har hjemmebane i Sevilla i alle deres tre gruppekampe. De står ligeledes foran kampe mod lavtscorende hold som Sverige, Slovakiet og Polen. Vidførle og Co. er derfor meget interesserede i de spanske forsvarer Jordi Alba og Sergio Ramos (Podcasten blev optaget inden Spaniens trup blev udtaget). De to rutinerede herre er ofte involveret i spanske scoringer og bør være garanteret nogle rent mål bonusser i løbet af gruppespillet.

Også Portugal er populære i studiet. Ronaldo er altid farlig, men det er dog de lidt billigere offensive kræfter i form af Manchester Citys Bernardo Silva samt Liverpools Diogo Jota som frister til prisen på 6.500.000.

Hør podcasten her

Lyt til podcasten og hør hvorfor Vidførle & Co. er endt med nedenstående hold til Gruppe E og F. Hør også om de mange spillere fra hver nation, som Vidførle og gæsterne diskuterer om skal have en plads på Podcastholdet. Du kan høre podcasten her:

 

Podcastholdet

Top 3: vækst i runde 7
209.000
1. Mikel Oyarzabal
Spain
5.003.000
202.000
2. Nico Williams
Spain
4.679.000
151.000
3. Cole Palmer
England
5.864.000
831.000
1. Dani Olmo
Spain
5.831.000
778.000
2. Fabian Ruiz
Spain
4.778.000
768.000
3. Lamine Yamal
Spain
4.768.000
Tjek hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *