Håland hattrick lørdag og Trincao show søndag

I BL – Lørdagsspillet mødes Dortmund og Schalke i Revierderby, og det kunne meget vel blive til et Håland hattrick mod et svagt Schalke 04 hold. Søndag på lynholdet starter med La Liga, hvor Barcelona og Trincao lugter en storsejr mod Cadiz.

Endnu en weekend står for døren, hvilket også er ensbetydende med endnu en weekend med managerspil på www.lynholdet.dk. Lørdag er der Bundesliga, La Liga og Premier League fodbold mens søndagen ud over La Liga og Premier League også byder på Superliga og 3 bundesligakampe.

Få underholdning fredag aften

Allerede fredag aften starter de første lynholdsspil; Rundespillene, der dækker alle kampene i runden fra fredag til mandag. Det er således en kærkommen mulighed for at have underholdning til hele weekenden også selvom ens normale managerhold er sat.

Fredag aften er der både kampe i Bundesligaen, La Liga og Premier League. Det betyder, at rundespille BL Runde 22, SL Runde 17, LL Runde 24, PL Runde 25 alle starter fredag aften.

Jeg har taget et nærmere kig på et par af rundens managerspil og kommet med lige netop de anbefalinger, jeg tror på kan give sejren i den pågældende liga inde på Lynholdet. I sidste lørdags Bundesliga nåede førstepræmie kr. 1.309 mens man som vinder af Premier League lørdagsspillet kunne indkassere en førstepræmie på kr. 1.657.

Er man til en konkurrence med færre deltagere, så kan La Liga spillene være fordelagtige. Der er som regel kun et dusin deltagere, og netop La Liga Søndagsspillet (LL Søndagsbold – 100 kr.) sættes der fokus på neden for.

Husk at du skal være minimum 18 år for at spille – og husk at spille med omtanke. 

LL Søndagsbold – 100kr: Trincao og Messi i front

Klokken 14.00 starter LL Søndagsbold med kampen mellem Barcelona og Cadiz. Barcelona har virkelig noget at bevise efter nederlaget til PSG, og der skal ikke bare en sejr til. De lokale vil som minimum forvente en storsejr mod et Cadiz hold, hvor luften efterhånden er røget ud af ballonen. De sidste 4 kampe har budt på nederlag på 4-0, 4-1, 4-2 og 3-0.

Man kan se startopstillinger til kampen fra klokken 13.00 og starter Trincao (5.000.000), som jeg forventer, vil han med garanti levere mål, som de to han scorede i sidste weekend mod Alaves. På trods af prisen bør Messi (9.500.000) også finde vej til ens hold, da straffesparksskytten og holdets absolutte tallisman vel næsten ikke kan undgå at score et par mål i dette opgør.

Efter mange penge brugt i angrebet skal der spares andre steder. Huesca tager imod Granada som torsdag aften spiller Europa League mod Napoli. Granada har generelt haft det svært på udebane, og i kampene efter deres torsdagskampe i Europa League. Huesca kan derfor meget vel levere en sejr, og flere spillere byder sig til for miniputterne.

På mål er Alvaro Fernandez Llorente (3.000.000) ekstrem billig, mens forsvarene Pablo Maffeo (3.000.000), Diomitris Siovas (3.000.000) og Pablo Insua (2.500.000) ligeledes frigør penge til de dyre Barcelona spillere.

Vælger man ikke at starte med to Barcelona angribere på toppen, så kan Rafa Mir (4.000.000) anbefales. Der går lidt tid mellem hans scoringer, men når han først scorer bliver det ofte til 2-3 mål. Granada er ligeledes et af de hold i La Liga, der har lukket aller flest mål ind i sæsonen.

Du kan sætte dit Lynhold her til søndagens kampe.

Weekendens spil på Lynholdet

I weekenden er der følgende spil på Lynholdet. Står du og mangler en billig spiller med x-faktor, kan det være en god idé, at kigge efter holdenes straffesparksskytter, der ofte kan fås billigt. Du kan på bloggen finde oversigt over alle straffesparksskytterne i denne sæson fra La Liga, Superligaen og Premier League.

TurneringSpilstart
SL Runde 17 - 100 kr.Fredag kl. 19.00
BL Runde22 - 100 kr.Fredag kl. 20.30
LL Runde 24 - 100 kr.Fredag kl. 21.00
PL Runde 25 - 100 kr.Fredag kl. 21.00
PL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 13.30
LL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 14.00
BL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 15.30
PL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 13.00
BL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl.13.30
LL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 14.00
SL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 14.00

 

4 spillere til Bundesliga Lørdagsbold – 100kr.

Bundesligaspillene er nogle af de mest populære på Lynholdet. Det store spil er “BL Lørdagsspillet – 100 kr.”, men allerede fredag aften inden kl.20.30, kan man sætte et Bundesliga lynhold til hele runden (BL Runde 22 – 100 kr.), hvor man således også får underholdning fredag aften samt får de 3 søndagskampe med.

Vil du have lidt inspiration til dit hold, og høre hvem du særligt skal lægge mærke til, så lyt til den 13 minutters lange Bundesligaoptakt til runden ved at høre Klubhuset Solo eller læse optakten til Bundes Manager her.

 

Du kan sætte dit Lynhold til lørdag her.

 

Nedenstående 4 spillere er særligt interessante til denne runde.

Målmand
Florian Müller
Freiburg
4.000.000
vs. Union Berlin

Mens Sheraldo Becker har været ude med skade for Union, har de haft svært ved at score. Turen til Freiburg bliver heller ikke let mod et af Bundesligaens bedste hjemmebanehold – 5 sejre i de seneste 6 hjemmekampe og ikke tabt i de seneste 7 hjemmekampe.

Forsvarsspiller
Moussa Niakhate
Mainz 05
4.500.000
vs. Mönchengladbach

3 mål og 1 assist i de sidste 4 kampe for Mainz anføreren, der efter Svenssons tilgang har løftet sit niveau helt enormt. Ud over at være farlig på dødboldene, har Niakhate også fået straffesparkstjansen for Mainz. Skønt clean sheet nok ikke bliver aktuelt, så er der gode muligheder for en scoring.

Midtbanespiller
Elvis Rexhbecaj
FC Köln
4.000.000
vs. Stuttgart

3 mål i de sidste 3 kampe for den offensive midtbanespiller Elvis. En glimrende sparketeknik og en lyst til altid at prøve afslutningen gør Elvis til et rigtigt x-faktor valg på midten – og til en rimelig pris.

Angriber
Erling Håland
Dortmund
8.500.000
vs. Schalke 04

15 mål i 16 kampe og 2 mål onsdag aften i Champions League. Erling er verdensklasse og mod Bundesligaens bundhold ligger der et potentielt hattrick og venter – Håland har man ikke råd til at undvære!

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *