Junker starter defensivt i La Liga

Den tidligere vinder af La Liga Manager, Mads Junker, har analyseret spillerlisterne og stiller en noget defensiv 5-3-2 start 11’er til første runde.

Fodboldkommentator og managerspil-ekspert Mads Junker har tidligere vundet et La Liga Managerspil, og så har han i flere sæsoner skrevet optakter og tips til managerspil på Holdet.dk.

Herunder får du hans analyse af sit hold The Pirates.

The Pirates

“Det er yderst sjældent at rundens to største favoritter ikke indeholder hverken Real Madrid eller Barcelona, men det er ikke desto mindre tilfældet når La Liga lægger fra land denne weekend” – siger manager Hall of Fame, Mads Junker, der har fidus til en god start til sidste sæsons nummer to. 

“Atletico Madrid ligner holdet med bedst chance for at tage tre point, og deres start 11’er lader heldigvis til at være ret gennemskuelig. Så de får fuld kæde på mit hold. Ingen Barca spillere tænker du måske? Uden Messi (14 mio.), og en udekamp på San Mames imod Atl. Bilbao, ligner det en hård start for mestrene” – understreger Mads Junker, som derfor udelader Messi i første runde af La Liga Manager.

Målmand

Sergio Asenjo – 5 mio.

Villarreal lægger fra land med to gode kampe, og derfor får de også et par spillere med på mit hold. Den første bliver deres sikre sidste skanse, som kan erhverves til en rimelig pris.

Forsvar

Renan Lodi (2.5 mio.), Jose Gimenez (5.5 mio.) og Kieran Trippier (4 mio.) er tre Atletico Madrid spillere, som har fin værdi fra starten af spillet. De flankeres af to Real Madrid forsvarsspillere Sergio Ramos (5.5 mio.) og Marcelo (4.5 mio.). Det er de to farligste offensive Real Madrid forsvarere, og endda til en rimelig pris. De bliver svære at komme udenom.

Top 3: køb
Handel lukker om:
27
1. Eric Garcia
Girona FC
5.047.000
20
2. Artem Dovbyk
Girona FC
9.548.000
18
3. Ivan Martin Nunez
Girona FC
5.833.000
-17
1. Isco
Betis
5.739.000
-16
2. Sokratis Papastathopoulos
Betis
2.269.000
-15
3. Miguel Gutierrez
Girona FC
5.723.000
Skift ud

Midtbane

Samuel Chukwueze – 5 mio. 

Den nigerianske Arjen Robben bliver han kaldt, og det unge talent brød for alvor igennem i sidste sæson hos Den Gule Ubåd. Han kan blive en af sæsonens mest spændende spillere udenfor top-3 holdene.

Nabil Fekir – 4.5 mio.

Den nye sherif i Betis får også en plads på holdet. Han bliver utvivlsomt omdrejningspunktet på det offensive Betis mandskab, og med en nem hjemmekamp i første runde skal han indlemmes på mit hold.

Luis Rioja – 2.5 mio.

Kantspilleren ligner en starter hos Alaves, efter en fin sæson hos Almeria i den næstbedste række sidste år. Som budgetspiller er han interessant, om ikke andet bare for efternavnet.

Angreb

Joao Felix – 6 mio. 

Det portugisiske stjerneskud har haft en fremragende pre-season, og danner angrebsduo med Alvaro Morata i første runde. Kan han leve op til de skyhøje forventninger, er prisskiltet på 6 mio. en gave.

Gerard Moreno – 5 mio.

Den tidligere Espanyol måltyv slår igen sine folder i Villareal, og han ser ud til at blive førstevalget i angrebet hos Callejas mandskab

Du kan også læse nærmere om, hvordan den forsvarende mester af La Liga Manager sætter sit hold.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *