Foto: Pixabay

La Liga mester: Messi er must-have!

En ny La Liga sæson står for døren, og vi har spurgt den forsvarende mester om tips til start 11’eren. Selvom Messi er steget 1 mio. i værdi siden foråret, så er han stadig værd at købe!


Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 471

Hvis du har 50 mio., hvordan skal de så bedst spenderes? 

Det spørgsmål har vi stillet Niclas Holm, som vandt managerspillet til La Liga i foråret, og som har taktikken klar til La Liga Manager – Efterår 2019

“Overordnet set er min taktik, at bruge budgettet på de tunge drenge, hvor der er garanti for mål som eksempelvis Messi, Suarez og Benzema. Det er et must at spille med tre mand i angrebet, og det gør ikke noget, at man står tilbage med 20 mio, når man har placeret de rette angribere.” – siger Niclas. Han understreger, at med lidt research kan du godt finde nogle billige spillere til at supplere dit hold.

“Man kan sagtens finde spillere til 2-2,5 mio der er god værdi i, og som hermed nemt kan skiftes fra runde til runde i forhold til modstanderne.” 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk

Tre vindertips til La Liga

Niklas Holm

Til de indledende runder har Niclas, hvis tvillingbror også tidligere har vundet La Liga Manager, især fidus til Atletico Madrid, som han ser som første-udfordrer til Barcelona. 

Messi er et absolut must-køb ifl. den forsvarende mester, som dog ser tiden an ift. om han bliver sin skade kvit. Ellers ser han god værdi i Real Betis’ nyindkøb Nabil Fekir, der kan erhverves for “kun” 4.5 mio.

Udover disse to spillere, så har Niclas Holm disse tre tips til at sætte din start 11’er.  

  • Tjek kampprogrammet for de første 3-5 runder og sæt hold ud fra dette. 
  • Husk at spille 4-3-3, det er i min optik klart den bedste formation 
  • Sørg for at tjekke opstilling i den første kamp, som spilles fredag d. 16/8 kl. 21.00.

Tre spiller tips til 1. runde

Målmand
Jan Oblak
7.000.000
4.755.000
vs. Mallorca

Jan Oblak er altid en sikker mand hos Atletico Madrid og kan være okay til 7 mio. Udover ham så er Fernando Pacheco fra Alaves, som starter La Liga hjemme imod Levante, til 4 mio. et godt køb. Alaves har nemlig et overkommeligt startprogram.

Forsvar
Renan Lodi
2.500.000
5.390.000
vs. Valencia CF

Renan Lodi ligner en fast mand i Atleticos start 11’er, så 2,5 mio for ham ligner et scoop. Desuden er Emerson fra Betis til 2,5 mio en overvejelse værd. Hvis han sætter sig på venstre backen kunne han blive giftig at have med, for han er meget offensiv og vil ofte kunne figurere som wingback i Betis’ system.

Midtbane
Brais Mendez
4.000.000
vs. Getafe

Brais Mendez fra Celta Vigo er sat til 4 mio. Det er billigt ift at Celta Vigo spiller meget offensivt og i høj grad vil forsøge at sætte ham i scene. Kæmpe talent der nok skal lave sine dåser!! Herudover er det selvfølgelig værd at nævne Nabil Fekir fra Real Betis, som står til 4.5 mio.

Angreb
Messi
14.000.000
vs.

Man har ham altid, selvom han er dyr. Han er garanti for kasser og assists. Han er ikke til at komme uden om – selvom han koster 14 mio. Men vær varsom til 1. runde., da han døjer med en lægskade.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *