Klubhuset med overblik: Favoritværdighed og popularitetsprocenter

Klubhuset kigger nærmere på de bedste køb til kvartfinaler og på hvilke klubber der er populære hos managerspillerne, og hvilke veje man skal gå, hvis man vil differentiere sig i forhold til konkurrenterne.

Det er blevet tid til kvartfinalerne i Champions League og det er nu for alvor sidste udkald i forhold til at vælge en retning for ens managerhold. Men skal man overhovedet vælge en retning, og hvilke hold er de mest populære, og hvem er favoritterne – det ser Klubhuset nærmere på i podcasten.

Favoritterne og populariteten

Hvem man vælger at købe ind på ens hold bør afhænge af, hvor man ligger i den samlede stilling, og hvordan man ligger placeret i forhold til de kammerater man dyster imod.

Er man i pole-position i Champions Manager er det oplagte valg at gå med turneringsfavoritterne fra Manchester City kombineret med  lidt spillere fra Atletico Madrid eller FC Barcelona.

Manchester Citys spillere er imidlertid også de mest populærer, da ejerskabet på de 4 mest ejede City-spillere ligger på 43,05%. For de øvrige klubbers vedkommende udgør gennemsnittet af deres 4 mest populære spillere:

KlubPopularitet i gennemsnitTrend
Manchester City43,05%Faldende
Real Madrid21,4%Faldende
Arsenal14,5%Stigende
Bayern München14,4%Faldende
Barcelona12,5%Stigende
PSG9,7%Stigende
Atletico Madrid7,05%Stigende
Dortmund2,9%Stabil

Klubhuset anbefaler disse spillere til runden:

Den billige
Jakub Kiwior
Arsenal
2.698.000
vs. Bayern München

Arsenal er rundens største favorit og Jakub Kiwior spiller med meget stor sandsynlighed på venstre back mod Bayern. Kiwior har også i det offensive spil vist gode takter i de seneste måneder og kan bestemt bidrage med assist.

Den frække
Gabriel Magalhaes
Arsenal
4.535.000
vs. Bayern München

Gabriel Magalhaes er Premier Leagues mest målfarlige forsvarsspiller og i denne runde også største favorit. Kan man finde pengene er den meget lidt ejede Gabriel et rigtig godt køb.

anførervalget
Kylian Mbappe
Paris SG
10.324.000
vs. FC Barcelona

Franskmanden fandt Champions League målformen mod spanske Real Sociadad og scorede 3 mål i de to kampe. Nu venter så Barcelona og særligt på udebane er Barcelona svage. Læg dertil at Mbappe har gode hattrick-minder fra en tidligere udekamp mod Barcelona i Champions League

Podcasten til Champions Manager

For flere anbefalinger til Champions Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 9. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 9

 

Top 3: køb
Handel lukker om:
584
1. Vinicius Junior
Real Madrid
8.824.000
402
2. Rodrygo
Real Madrid
7.335.000
336
3. Niclas Füllkrug
Borussia Dortmund
5.557.000
-655
1. Kylian Mbappe
Paris SG
10.665.000
-480
2. Warren Zaire-Emery
Paris SG
3.614.000
-459
3. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *