Klubhusets EM-trumf: Dropper de populære

Herrernes EM i Håndbold starter torsdag klokken 18. Klubhuset har allieret sig med TV3 Sports håndboldekspert, Oliver Jørgensen, for at give dig en god start på managerspillet. Læs mere her.

Danmark indleder sit EM-titelforsvar torsdag og danskerne er også i høj kurs i EM Håndbold Manager. Den patriotiske begejstring i managerspillet deles dog ikke hverken af Klubhuset eller TV3 Sport-eksperten, Oliver Jørgensen. Se deres udvalgte til første runde i managerspillet baseret på EM-slutrunden i håndbold.

Rotation og målvogterforbandelsen

I en sport med fri udskiftning er rotation hele tiden en risiko. Det stiller ofte managerspillere i en svær situation. De mest fordelagtige kampe er samtidigt de mest rotationsudsatte. Ikke mindst i målet hvor manager-skuffelserne har stået i kø i senere år. I podcasten forsøger trioen at finde den rette balancegang i EM Håndbold Manager mellem favoritværdighed og rotationsrisiko. Det fører til fravalg af Mikkel Hansen, Mathias Gidsel og Niklas Landin til fordel for Sander Sagosen, Ivan Martinovic og Golub Doknic. Hør mere i podcasten her.

Klubhusets syv udvalgte

Oliver Jørgensen, Ingemann og Vidførle enes i sidste ende om følgende syv spillere.

 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.580.000
1. Mathias Gidsel
Denmark
14.580.000
2.250.000
2. Martim Mota da Costa
Portugal
6.250.000
2.190.000
3. Juri Knorr
Germany
12.190.000
Holdet.dk

Premier Manager starter fredag!

Det er ikke kun EM Håndbold Manager som starter i denne uge. Fredag aften fløjtes starten af forårsudgaven af Premier Manager i gang. Her har Klubhuset besøg af “verdens heldigste managerspiller” Morten Østergaard. Du finder deres anbefalinger til managerspillets 1. runde her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *