Lørdagsbold: Midtbanespillerne er i høj kurs

I sidste sæson var der ofte mangel på attraktive midtbanespillere i både Bundesligaen men specielt i Premier League. Det er dog ikke tilfældet denne lørdag, hvor der bl.a. er to varme midtbaneanbefalinger til Lynholdet klar.

Lynholdet er tilbage med masser af spil til weekenden. For bare 100 kr. kan man deltage i mod andre managerspillere og får spillet afgjort samme dag – eller maksimalt over weekenden. Der er både dagsspil til lørdag og søndag men også Rundespil, der indeholder alle kampene til runde 1 i både La Liga, Bundesligaen og Premier League.

De nærmere regler og vilkår finder du her.

 

Weekendens spil på Lynholdet

I weekenden er der følgende spil på Lynholdet. Står du og mangler en billig spiller med x-faktor, kan det være en god idé, at kigge efter holdenes straffesparksskytter, der ofte kan fås billigt. Du kan på bloggen finde oversigt over alle straffesparksskytterne i sidste sæson fra La Liga, Superligaen og Premier League.

TurneringSpilstart
SL Fredagsbold - 100 kr.Fredag kl. 17.30
SL Runde 5 - 100 kr.Fredag kl. 17.30
BL Runde 1 - 100 kr.Fredag kl. 20.30
LL Runde 1 - 100 kr.Fredag kl. 21.00
PL Runde 1 - 100 kr.Fredag kl. 21.00
PL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 13.30
BL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 15.30
LL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 19.30
LL Søndagsbold - 100 kr.Søndags kl. 17.30

Bundesliga Lørdagsbold – 100 kr.

Spred risikoen og gå efter x-faktor

Der er mange ubekendte, når den nye Bundesligasæson starter i weekenden. Det kan derfor være klogt at sprede risikoen og ikke lægge alle æg i samme kurv. I stedet bør fokus i endnu højere grad end normalt være at finde spillere med stort målscorer og assist potentiale, og det er aldrig særlig svært i Bundesligaen.

Den billige
Niko Gieselmann
Union Berlin
2.500.000
vs. Bayer Leverkusen

Unions kamp mod Leverkusen er en af rundens mest jævnbyrdige. Den kan meget vel ende målløs, men hvis der kommer scoringer kunne oplæggene komme fra Niko Gieselmann som forventes at starte på venstre wingback, hvor C. Lenz plejede at optræde. Union lavede sidste sæson 13 assists fra deres wingbacks. Men tjek startopstillinger om han starter inde.

Vidførles fidus
Ruben Vargas
FC Augsburg
4.000.000
vs. Hoffenheim

Ruben Vargas var den anden mest scorende spiller for Augsburg i sidste sæson på trods af, at han alene optrådte i 1613 minutter for sydtyskerne. Det blev til 6 mål og 3 assists, hvilket var det samme som Caligiuri, men han brugte altså 2600 minutter på at score sine mål. Der er god værdi i Vargas også selvom, at Hoffenheim er svage favoritter.

"Must have"
Erling Håland
Dortmund
8.000.000
vs. Eintracht Frankfurt

Det er meget at kalde en 8 millioners spiller for et “Must have”, men Erling Håland ser mere fit ud end nogensinde. Det blev også til et hattrick i weekendens 3-0 sejr i DFB pokalen. Alternativerne Weghorst og Kramaric er kun et par millioner billigere og den besparelse bør man ikke lave. Nordmanden med 27 mål i sidste Bundesliga skal ind!

Premier League Lørdagsbold – 100 kr.

Midtbanespillerne er de mest attraktive

I sidste sæson var det til tider svært at finde interessante midtbanespillere, men denne gang vrimler det med dem; Buendia i Aston Villa, Gross hos Brighton, Bruno i Manchester for bare at nævne nogle af dem, som jeg har haft i overvejelserne til lørdagens lynholdsspil. Henset til at et enkelt mål hurtigt kan ødelægge værdien hos ens dyre forsvarer vælger jeg, at lægge mine penge på midtbanen og angrebet, mens jeg går billigt til værks på målmandsposten og i forsvaret.

Den billige
Konstatinos Tsimikas
Liverpool
3.000.000
vs. Norwich

En skade til Andy Robertson i pre-season har givet plads til græske Tsimikas i Liverpools startopstilling. Til 3 millioner er han blandt de billigste spillere til runden og med Van Dijk tilbage i Liverpools forsvar ligner det et oplagt “clean sheet” til de tidligere engelske mestre og rundens 2. største favorit.

Vidførles fidus
Kai Havertz
Chelsea
6.000.000
vs. Crystal Palace

Havertz forventes ligesom i onsdagens Super Cup kamp at ligge helt fremme blandt de 2-3 forreste i Chelseas angreb. Med Chelsea som rundens største favorit og med Havertz som farligste Chelsea spiller, skal han på mit hold. I sidste sæson registrerede Havertz 0,39 xG pr. kamp, når han spillede på de forreste pladser for Chelsea.

"Must have"
Anwar El Ghazi
Aston Villa
4.500.000
vs. Watford

Den skydeglade hollænder er til prisen umulig at komme uden om. I sidste sæson blev han noteret for hele 0,50 xG90 og registrerede rekord høje 3,57 skud på mål pr. 90 minut. Lægder til at El Ghazi ser ud til at skulle sparke Birmingham-klubbens straffespark. Det kan blive en stor lørdag for “den falske egypter”.

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Klubhusets engelske anbefalinger 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Klubhuset er som vanligt kommet med deres anbefalinger til weekendens runde i Premier League. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *