NFL WEEK 2: Davante Adams og Ezekiel Elliot skal lave poitene

Football sunday er lig med managerspil. Få dine stald-tips til søndagens managerspil på Lynholdet.dk i denne artikel.

Søndag er det igen tid til NFL, og efter en mindre heldig runde 1, er vi blevet en smule klogere til runde 2. De stor penge er blevet lagt på sidste rundes bedste wide receiver Davante Adams (9 mio.). Green Bay møder en Detroit defensiv, der i sidste runde afgav 5 flest point til receiver-positionen. Denne gang står de over for Aaron Rodgers, der mod Vikings lignede en 9 år yngre Rodgers i  hans 2011 form.

Ud over D. Adams er en del af budgettet røget på runningback Ezekiel Elliot fra Dallas Cowboys. Dallas Cowboys tager hjemme imod Atlanta Falcons, der i første runde afgav 4. flest point til runningback positionen. Hvis de havde svært ved at lukke løbene mod Saints og Kamara, bliver det ikke lettere mod Zeke.

Sæt dit managerhold på Lynholdet.dk

Quarterback positionen bliver varetaget af Dak Prescott, der med 4 dødbringende våben; Zeke, Gallup, Lamb og Cooper bør kunne lave masser af point mod Atlantas forsvar. The Falcons afgav i runde 1 flere point end nogle andre til modstanderens QB (Russel Wilson).

TE og Kicker position er ikke prioriteret

Der skal spares et sted og det bliver som altid på kickeren, hvor det er blevet til New England kickeren Nick Folk, der kun lavede 300 point i sidste runde, da Cam Newton scorede touchdowns, når de kom i Red Zone. De får dog lidt sværere ved at komme hele vejen ned i End Zone mod Seahawks, og jeg forventer 6-700 point.

Med 4.500.000 til rådighed er der ikke plads til at være kredsen på TE positionen. Alligevel har det været muligt at vælge Pittsburgh Steelers TE Eric Ebron, der får hjemmebane debut mod Denver Broncos. Skønt Eric Ebron fik en sløj debut med kun 18 yards, møder han nu et Broncos hold, der afgav 1.720 point til TE positionen i deres sidste kamp mod Titans.

NFL på Lynholdet.dk

Andreas Vidførles hold til week 2

Wide Receiver
Anthony Miller
Chicago Bears
5.000.000
vs. New York Giants

Det blev til 1.360 point i første runde og Miller levede op til hans pre-season hype. Han møder i denne runde, på hjemmebane, et Giants hold, der afgav 4. flest point til wide receivers i runde 1.

Running Back
Ronald Jones II
Tampa Bay Buccaners
4.500.000
vs. Carolina Panthers

Tom Bradys running back møder et Panthers hold, som bestemt ikke er gode mod løbene – faktisk var de det tredje dårligste til at forsvare sig på jorden i første runde. Brady døjer med skader hos både Goodwin og Evans, så der burde komme masser af muligheder til Ronald Jones II – også selvom Fournette får lidt flere carries.

Defense
Buffalo Bills Defense
Buffalo Bills
6.000.000
vs. Miami Dolphins

Delfinerne har det ikke let og i 1. runde var Delfinerne også det hold der afgav 3. flest point til modstanderens Defense med 1 sack og hele 3 interceptions fra Ryan Fitzpatrick. Samtidig var Bills Defense det 6. bedste i runde 1 med 4 sacks, 1 interception og 1 fumble recovery. Bills Defense er svært at komme uden om.

Hvis du også er til fodbold, så tjek disse tips til La Liga runden på Lynholdet.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *