Vind manager box til jeres sæsonafslutning

Fodboldsæsonen er ved at være forbi, og det er tid til den traditionsrige manager-afslutnings ceremoni. Del jeres fejring med os – og vind en unikt manager box til jeres managerfest.

Bødekassen skal gøres op, fidusbamsen skal deles ud og Årets Spiller skal kåres.

Det er tid til at gøre regnskab for sæsonen, og på Holdet.dk hylder vi de sjove, hyggelige, opfindsomme managergrupper, som mødes efter et spil og holder en manager-fest.

Rigtig mange manager-grupper mødes til en afsluttende fest, hvor de hylder vinderen og ‘venligt’ gør taberen opmærksom på sit nederlag. Dem vil vi gerne høre mere om og hylde.

Fortæl os hvordan I afholder jeres managerfest, hvilke ritualer indgår og hvad laver I af sjove ting?

Udfyld skemaet nedenfor og deltag i konkurrencen om unik manager box, hvor der er lidt til vinderen, lidt til taberen og en smule til dem i midten.

   

  Pimp din managerfest

  Vi udvælger én managergruppe og belønner denne med en manager box bestående af en unik øl, som vinderen kan brygge og designe specifikt til jeres manager-fest, et indgraveret trofæ til gruppevinderen samt mini-skirt og en pakke tudekiks, som resten må dele. Og så er der også et Guld+ hold til alle i gruppen, så er I nemlig klar til revanche i efteråret.

  Holder I en middag, hvor taberen lægger hus til? Brygger I en hyldest sang til vinderen? eller gør I som Mike Rasmussen og hans managergruppe, hvor de klæder sig ud til deres afsluttende managerfest.

  Er der manager-kåringer på aften? Hylder I den dårligste/bedste runde? Kommer der en anerkendelse til ham, der har brugt flest penge på transfergebyr? Det kunne f.eks. være at den spiller, som har brugt flest penge i transfergebyr skal klæde sig ud som en oliesheik.

  Kun fantasien sætter grænser når regnskabet skal gøres op og managerfesten løber af stablen.

   

  *Vi bruger kun e-mail til at kontakte vinderen og sender ikke yderligere mails. Ved deltagelse i konkurrencen gives tilladelse til at vi må dele jeres inspirerende historie med andre managers. Hvis vi nævner jeres gruppespil i en blog, så fremstår deltagere kun ved fornavn. Mht. præmien, så er der én Guld+ Kode til alle medlemmer i vinder-gruppen, dog maksimalt 20 i alt. Man kan deltage frem til onsdag d. 29. maj kl. 12.00

   

   

  Del med dine venner - det giver god manager-karma
  Ingen kommentarer
  Skriv en kommentar

  Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *