PL Lørdag: Southampton holder rent mål

Vi skyder Premier League sæsonen i gang med en optakt til Lynholdet. Vært på Klubhuset og managerekspert Andreas Vidførle guider dig her til, hvem du bør vælge til dine Premier League weekend.

To hold er klare favoritter i runden 

Lørdag kl. 13.30 er der spilstart, når Arsenal møder Fulham på Craven Cottage. Arsenal er rundens næststørste favorit efter mestrene fra Liverpool, der hjemme tager imod oprykkerne fra Leeds.

Det er dog svært at finde Liverpool-spillere med værdi henset til den noget upålidelige form Liverpool har vist siden 19/20-sæsonen blev genoptaget i juni måned efter Covid-19 pausen.

Liverpools fire forsvarer er dog alle interessant, og deres pris er fair taget i betragtning af, at de både er flittige målscorer og oplæggere.

Southampton har et godt tag på Crystal Palace 

Rundens fidus er i min optik Southampton, der sluttede sæsonen af med 6 sejre, 3 uafgjorte og 1 nederlag. Det bliver derfor et hold fyldt med selvtillid der møder op på Selhurst Park mod et Crystal Palace hold, der ikke satte en fod rigtigt i den sidste halvdel af sidste sæson. Endnu mere interessant er det at Southampton har vundet de sidste 3 gange, de har været på besøg hos Crystal Palace og alle 3 gange er de rejst fra Selhurst Park med et rent mål.

SÆT DIT LYNHOLD

Interessant er det også, at Southampton kun har tabt 3 ud af 22 kampe mod netop Crystal Palace. Dette gør lørdagens modstander til en favorit for den sydengelske klub.

West Ham mod Newcastle bliver lørdagens målfest

Man forbinder typisk ikke Newcastle med målfest, men når de møder West Ham blafrer nettene gerne i begge ender. Sidste møde endte 2-2 og gangen før endte kampen 2-3 til Newcastle.

Den billige
Edward Nketiah
Arsenal
4.000.000
vs. Fulham

Han scorede hattrick den anden dag i Englands u-21 landskamp mod Kosovo, mens 629 minutters fodbold for Arsenal i foråret resulterede i 2 mål. Målt på “expected goal pr. kamp” ligger han på 0,50 mål, hvilket er det højeste på Arsenals hold (Aubameyang ligger på 0,47).

Stjernespilleren
Pierre-Emerick Aubameyang
Arsenal
8.500.000
vs. Fulham

Med 22 mål i de seneste 2 sæsoner er Aubameyang Premier Leagues måske farligste angriber. Når turen går til Craven Cottage er det for at møde ligaens dårligste hold og her bør stjerneangriberen kunne score minimum 1 mål.

Værdispilleren
Jonjo Shelvey
Newcastle
4.500.000
vs. West Ham

I begge opgør sidste sæson kom Shelvey på måltavlen, og den tidligere Liverpool spiller endte også som klubbens topscorer – dog med beskedne 6 mål.

Hvis du vil give dig i kast med et søndagsspil, så har vi også en Lynholdet-optakt til NFL.

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten:

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *