Sæsonfinale på Lynholdet: 4 spillere til 5 mio.

Det er sidste runde – og sidste chance for at teste dine evner i daglige managerspil til Premier League 2017-18. Oddset har smidt 10.000 kr. i puljen, så der er lidt ekstra at få svedige håndflader over.

Alle kampene fløjtes i gang søndag kl. 16.00. Så alt er afgjort – og du ved hvor mange penge du har vundet – ca. 2 timer senere. Det gør det til den mest oplagte spil til at sætte et managerhold på Lynholdet.

Hvis du har brug for nogle spiller, som ikke sprænger budgettet, så giver vi her et bud på fire spillere til maks. 5 mio.

4 spillere til maks. 5 mio.

Målmand: Ben Forster, West Bromwich – 4 mio.

The Baggies kæmpede en brag overlevelseskamp. De har skaffet 10 point i de sidste fire kampe, bl.a. med sejre over Manchester United og Tottenham, men andre resultater besejlede West Brom’s Championsship skæbne.

Lynholdet spillertips

Ben Davies – 4 mio.

Nedrykning skyldes derfor heller ikke Ben Forster, som har holdt nullet i tre af de sidste fire kampe. Han har i snit scoret 80 point per kamp i de sidste fem kampe, hvilket er næstbedst i Premiere League. Modstanderen er Crystal Palace, der ligesom West Bromwich, ikke har det store at spille for.

Forsvar: Ben Davies, Tottenham – 4 mio.

Den walisiske back er ikke den billigste, men Spurs skal have en sejr for at sikre sig tredjepladsen. De tager hjemme imod et Leicester hold, der inden midtuge sejren over Arsenal, kun havde fået ét point i de sidste fem kampe.

Davies fik fuld spilletid i seneste kamp mod Newcastle og kommer ofte frem på venstrefløjen. Backen er Tottenhams bedste assist-mager, som ikke hedder Eriksen eller Alli til efternavn, og ligner et rigtig god bud på en forsvarsspiller til dit sidste Premier League hold i 2017-18 sæsonen.

Lynholdet - Spillertips: Willian

Willian – 5 mio.

Midtbane: Willian, Chelsea – 5 mio.

Chelsea har være alt andet end prangende i denne sæson, og de forsvarende mestre ser ud til at blive sorteper i kampen om Champions League billetterne. De har dog stadig en teoretisk chance og derfor skal Antonio Contes mænd også frem og vinde over Newcastle.

Willian har budt ind med 6 mål og 7 assist i sæsonen. Selvom han på det seneste ikke har præsteret det store, så er han startet inde de sidste tre kampe og da Chelsea skal vinde, så kan Willian til 5 mio. godt bidrage med gode point.

Angreb: Heung-Min Son, Tottenham – 5 mio.

Ved mindre du har tænkt dig at punge 8.5 mio. ud på Harry Kane, så bør du overveje hans side-kick i Tottenham angrebet Heung-Min Son. Sydkoreaneren har scoret 12 mål og lavet seks assist i sæsonen, og Tottenham er ét af de få hold, som rent faktisk har noget at spille for. Hvis Liverpool vinder deres kamp, så skal de nemlig frem og vinde for at forblive på tredjepladsen.

Hvis Kane har en off-day, så slår Son til imod Leicester på søndag kl. 16.00.

Hvis du er ny bruger på Lynholdet – og er i blandt de første 100 – som sætter et hold i “Oddset puljen”, så modtager du et 100 kr. Frit Spil. Se mere her.

Mangler du et tip til dit Premier Manager hold på Holdet.dk – så tjek vores optakt til sidste runde i Premier Manager – Forår 2018.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *