Bisgaard: Her er drømmeholdet til de første 3 runder

Hvilke 11 spillere klarer sig bedst i gruppekampene til VM? Det giver managerekspert Nicolai Bisgaard sit data-tunge bud på. Se drømmeholdet til de første tre runder her.

Nicolai Bisgaard, som du måske kender, som den ene halvdel af Bold.dk’s managerpodcast Sats På, har sat sin model til at regne på VM Manager 2022.

Bisgaard er til dagligt civilingeniør og en yderst dedikeret managerspiller. Han har kombineret de to ting og skabt en algoritme som udfra mange datapunkter beregner en forventet vækst i managerspillene på Holdet.dk.

9 VM favoritter

Generelt lyder anbefalingen fra Nicolai Bisgaard, at du kigger nærmere på især to ting: forventede startopstillinger og kampprogrammet. De to ting – og odds – er i blandt de datapunkter, som modelen tager højde for.

“Til dette VM hælder jeg kraftigt til de 9 forhåndsfavoritter (Brasilien, Argentina, Frankrig, England, Spanien, Tyskland, Holland, Portugal og Belgien), selvom det naturligvis er på disse hold, at vi finder de dyreste spillere.” – forklarer Bisgaard, som i første omgang frafråder de danske spillere, da de møder Frankrig i anden kamp, og derfor koster en del i transfergebyr at få ind og ud af holdet.

Hos Betxpert kan du læse hele analysen (og flere artikler) fra Bisgaard. Her er et det hold, som han anbefaler man stiller, hvis man vil undgå for mange udskiftninger i gruppespillet. Der er selvfølgelig mange kombinationer at tage højde for.

Hvis du vil have bud på transfer, formations og spillervalg strategi, så kan du læse mere hos BetXpert.

Bisgaards “gruppespil” dreamteam

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.702.000
1. Kylian Mbappe
France
10.702.000
1.610.000
2. Lionel Messi
Argentina
9.610.000
868.000
3. Julian Alvarez
Argentina
4.868.000
Holdet.dk

De 11 spillere

Forventet vækst: 242.000
Jordan Pickford
England
5.000.000
vs. Iran

Jeg har ingen titro til England generelt i turneringen; særligt ikke deres offensiv. Men gruppe B er yderst fordelagtig, og de bør have en bundsolid defensiv med Jordan Pickford som sidste skanse. Pickford har stået fremragende for Everton og er én af de spillere i ligaen, hvis hold har overpræsteret deres xG-conceeded mest.

Forventet vækst: 199.000
Nathan Ake
Netherlands
3.000.000
vs. Senegal

Holland er storfavoritter i alle deres gruppekampe og er prissat marginalt under de helt dyre hold, hvilket gør dem voldsomt attraktive. Nathan Ake er ikke en spiller med x-faktor, men forventer 1,51 clean sheets.

Forventet vækst: 199.000
Jurrien Timber
Netherlands
3.000.000
vs. Senegal

Det er samme argumenter for Ajax’s forsvarspiller, som for Nathan Aké. Holland møder Senegal, Ecuador og Qatar i gruppe A og er storfavorit i alle gruppe-kampene.

Forventet vækst: 229.000
Eder Militao
Brazil
4.000.000
vs. Serbia

Ingen af Brasiliens kampe er lette sammenlignet med de øvrige topfavoritter. Men Brasilien er fortjent VM’s største favorit som det klart mest komplette hold i turneringen.
1,53 clean sheets i gruppespillet og 0.25xG er forventningen til Militão.

Forventet vækst: 229.000
Jules Kounde
France
3.500.000
vs. Australia

Frankrig er VM 2022’s helt store joker. På papiret det bedste hold, men spillet sejler. Det er dog VM, så jeg forventer selvfølgelig, at Frankrig præsterer. Og med to ekstremt lette kampe i gruppen lever man med en kamp mod Danmark, hvor der trods alt stadig er 50% chance for fransk sejr. Jeg forventer 1,56 clean sheets.

Forventet vækst: 272.000
Eden Hazard
Belgium
4.500.000
vs. Canada

Der er ikke meget positivt at sige om Eden Hazard på klubplan for Real Madrid. Han er skadet, men forventes dog klar. Han ligner en sikker starter for Belgien på kanten og det alene, kombineret med prisen, gør Eden Hazard til det største must-have til gruppespillet.

Forventet vækst: 221.000
Jamal Musiala
Germany
4.000.000
vs. Japan

Musiala har på rekordtid udviklet sig til at være fast mand hos Bayern München og er en åbenlys verdensstjerne i svøb. Tyskland har mange stjerner offensivt, så spørgsmålet med Musiala bliver, om han starter inde. Ser vi på Kicker, så regner de med, at han gør – og har de ret, så er Musiala næsten lige så stort et must-have som Hazard.

Forventet vækst: 285.000
Lucas Paqueta
Brazil
6.000.000
vs. Serbia

Har man set Premier League i denne sæson, er man nok næppe imponeret af Lucas Paqueta, der er røget på bænken hos West Ham. Brasilien er klart svagest besat på midtbanen, så Paqueta bør være selvskrevet og med offensiv appel. Han døjer med skade, men forventes at blive klar.

Forventet vækst: 423.200
Lionel Messi
Argentina
8.000.000
vs. Saudi Arabia

Jeg mener, det vil være tæt på selvmord at gå ind til runde 1 uden Messi på sit hold. Argentina står overfor Saudi-Arabien, og jeg forventer 2.34xG til Argentina i runde 1; klart højest af alle hold i første runde af gruppespillet. Messi er eneste spiller, jeg trygt ville have som kaptajn i hele gruppespillet. Jeg forventer vækst på 180k i runde 1.

Forventet vækst: 251.000
Pablo Sarabia
Spain
3.500.000
vs. Costa Rica

Modellen har faktisk Spanien som det bedste value-hold til gruppespillet. Udfordringen med Spanien er, at deres startopstillinger er meget uforudsigelige. Sarabia gjorde det fantastisk ved EM sidste år og har startet langt de fleste kampe. Afvent de spanske medier, men starter Sarabia, er han også selvskrevet til holdet.

Forventet vækst: 308.000
Alvaro Morata
Spain
5.500.000
vs. Costa Rica

Morata har til gengæld ikke startet inde hver gang, men det ligner, at han har timet formen perfekt og er fast mand for Atlético Madrid. Han er landstræner Luis Enriques foretrukne angriber, som jeg ser det. Morata døjer med en skade, men han forventes dog klar i god tid inden VM.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *