Den billigste Serie A-spiller er uhyre målfarlig

Der er Serie A på Lynholdet i weekenden – og hele tre spil af slagsen; fredag, lørdag og søndag! I lørdagens Serie A Lynhold, der starter kl.18.30, er der flere billige spillere med x-faktor – læs her om den bedste.

Lynholdet er tilbage med masser af spil til weekenden. For bare 100 kr. kan man deltage i mod andre managerspillere og får spillet afgjort samme dag – eller maksimalt over weekenden. Der er både dagsspil til lørdag og søndag men også Rundespil, der indeholder alle kampene til runde 3 i både La Liga, Bundesligaen og Premier League. 

Og så er der Serie A lørdags- og søndagsbold samt rundespil!

De nærmere regler og vilkår finder du her.

Weekendens spil på Lynholdet

I weekenden er der følgende spil på Lynholdet. Står du og mangler en billig spiller med x-faktor, kan det være en god idé, at kigge efter holdenes straffesparksskytter, der ofte kan fås billigt. Du kan på bloggen finde oversigt over alle straffesparksskytterne i sidste sæson fra La Liga, Superligaen og Premier League.

TurneringSpilstart
SA Runde 2 - 100 kr.Fredag kl. 18.30
SL Runde 7 - 100 kr.Fredag kl. 19.00
LL Runde 4 - 100 kr.Fredag kl. 20.00
BL Runde 3 - 100 kr.Fredag kl. 20.30
PL Runde 3 - 100 kr.Lørdag kl. 13.30
PL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 13.30
BL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 15.30
LL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 17.00
SA Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 18.30
SL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 14.00
PL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 15.00
LL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 17.00
SA Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 18.30

Serie A Lørdagsbold – 100 kr.

Dyre spillervalg tvinger lynmanageren ind på underdogs

Det er Serie A rundens helt store favoritter, der er i aktion lørdag aften. Det betyder, at spillerne fra de 3 af hjemmebaneholdene er afsindig dyre, og det er ikke muligt at stille et fuldt hold med spillere kun fra de 3 favoritter. Det betyder, at der skal vælges spillere fra de 4 underdogs og her er Torino det helt oplagte hold. Med 4 Torino spillere på dit hold vil der blive råd til de heltstore stjerner som Muriel, Ronaldo og Immobile.

Den billige
Daniele Verde
Spezia
2.000.000
vs. Lazio

Verde spiller højre kant i Spezias 4-3-3 system men står som midtbane – og så lavede én assist i 1. runde mod Cagliari. I sidste sæson scorede han 1 mål pr. 2 kampe han spillede for Spezia i angrebet og i alt blev det til 6 sæsonmål i 992 minutter i Serie A. I sidste sæson tabte Spezia 2-1 i Rom til Lazio, og hvem mon scorede Spezias mål? Verde!

Vidførles fidus
Marko Pjaca
Torino
3.500.000
vs.Fiorentina

Pjaca er i denne sæson blevet hentet i Genoa, hvor han scorede 3 mål og lavede 2 assists. Den tidligere Schalke og Juventus spiller har også tidligere optrådt for aftenens modstander Fiorentina, hvilket kan være en ekstra motivation. I de seneste sæsoner, har Pjaca ligget på 0,18 xG90 og mod Firenze-klubben kommer han til at ligge lige bag Belotti.

"Must have"
Felipe Anderson
Lazio
5.000.000
vs. Spezia

I en runde hvor spillerne fra de fire favoritter er ret dyre, må Felipe Anderson være et sten sikkert valg på alle hold. Den dygtige kantspiller lavede en assist i første runde, og han lader til at trives tilbage i Lazio og i Sarris 4-3-3 formation.

Premier League Lørdagsbold – 100 kr.

Alle veje fører til Rom…

På papiret ser det før weekendens Lynholdet runde ud til, at “Alle veje fører til succes”. Der er enormt mange attraktive spillere at vælge imellem med fornuftige opgør. Manchester City er helt oplagt som 1,22 favoritter hos bookmakerne, men også West Ham, Leicester og Aston Villa er rimelig store favoritter i weekendens opgør. Afviger man lidt fra favoritterne, er der også lige opgør som kampen mellem Newcastle og Southampton, hvor man oppe foran bør kunne finde billigt guld i form af Toons Callum Wilson og Saints Armstrong.

Den billige
Craig Dawson
West Ham
3.000.000
vs. Crystal Palace

Dawson vandt pladsen her over Shane Duffy fra Brighton, som godt nok kun koster 2.500.000. Dawson har dog større chance for rent mål, og er ligesom Duffy også et farligt våben på dødboldene. For blot 500.000 mere kan man imidlertid få de dygtige backs Cresswell og Coufal – hvilket kan være en rigtig fornuftig løsning.

Vidførles anbefaling
Michail Antonio
West Ham
6.000.000
vs. Crystal Palace

Delt Premier League topscorer med 3 mål. Nr. 1 i Premier League på xG med en xG på 2,76 og nr. 8 på xA-listen med xA på 0,91. Nu bliver modstanderen overkommelige Crystal Palace, og jeg kan ikke finde nogle argumenter for at målfesten ikke skulle fortsætte for muskelbundtet Antonio.

"Must have"
Joao Cancelo
Manchester City
4.500.000
vs. Arsenal

The Gunners har set svage ud i de første to kampe, og nu skal de så til Etihad, hvor Manchester Citys stærke mandskab venter. City er Rundens klart største favorit, og Cancelo forventes ikke bare at holde målet rent, men også til bidrage i offensiven. I de første to kampe er det blevet til 0,18 xG og 0,75 xA.


 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Klubhusets engelske anbefalinger 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Klubhuset er som vanligt kommet med deres anbefalinger til weekendens runde i Premier League. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇮🇹 Baggios pisks italienske anbefalinger 🇮🇹

Serie A ekspert Christian Nørgaard kommer i podcasten Baggios pisk med anbefalinger til weekendens serie A kampe. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇩🇪 Vidførles tyske anbefalinger 🇩🇪

I Vidførles Youtube-videooptakt kommer Bundesligaeksperten med en lang liste af anbefalinger til weekenden. Du kan læse anbefalingerne og se videoen her.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *