Mediano sætter VM hold

Fodbold-podcasten Mediano kaster sig over VM Manager 2018. Det er med vanlig dybde og perspektiv at de tre erfarne manager-spillere i studiet deler ud af tips og tricks, så du kan slå kammeraterne i manager.

Værten Adam Møller Gomaa, HIK-spiller og Mediano-ekspert Jonas Hebo og vores egen Manager-skribent Frederik Ingemann sidder bag mikrofonen. I 65 min. får du indsigt i de oplagte, de oversete og de uundgåelige spillere, som bør være i spil til din start 11’er i VM Manager 2018. Når du skal lave de sidste justeringer, så bør denne podcast være i dine øregange.

Som du kan se, så ender du nok med en udskiftning eller to til dit hold. Så sørg for at hør Managerspil-podcasten inden kick-off på torsdag kl. 17.00.

Vi har samlet et tre take-aways fra Mediano Manager special. Hvis du vil dyste imod Mediano, så skal du tilmelde dit managerhold til Mediano VM Manager gruppespillet her.

Fokus i runde 1: Defensiven

De første kampe i en slutrunde er oftest taktiske og nervøse forestillinger. Så det er en god ide i at overveje en mere defensivt orienteret startformation. Chancen for clean sheet er god i åbningskampene.

Du kan f.eks. kigge nærmere på en 4-3-3, som de gør i Mediano-studiet, eller sågar en 5-3-2, som er formationen til første runde på Mads Junker’s VM Managerhold.

I podcasten fremhæves bl.a. Kieran Trippier (England – 3 mio.) og Danilo (Brasilien – 3 mio.), som billige og fremadrettede forsvarsspillere med gode match-ups i første runde.

Mediano's udvalgte hold til VM (Belgien som stamme)

Mediano eksperternes udvalgte med Belgien som stamme.

Et klart kaptajn valg

Din kaptajn skal score point – helst rigtig mange point. Så du bør bruge dit budget på at finde dén spiller, som du virkelig tror på i den givne runde. Her er der ikke plads til at spare.

Til første runde kan det f.eks. være en dyr angriber såsom Romelu Lukaku (Belgien – 8 mio.) eller Neymar (Brasilien – 10 mio.).  

I vores manager-guide til VM 2018 får du desuden et par tip til, hvordan du sammensætter et hold ud fra en solid stamme af lidt dyrere spillere.

Laver du russer-finten, så tøm ikke banken

Rusland (og for den sags skyld Egypten) har to kampe i første runde af VM Manager 2018. Det giver hovedpine for mange. Tør man købe dem – hvis ja – hvor mange og hvor dyre? De skal nemlig sælges runden efter.  

Hvis du laver russer-finten og køber spillere fra værtsnationen, så sørg for at du kan komme af med dem igen efter første runde. Det gør du ved at have lidt stående på bankbogen, så du har bedre muligheder når de skal skippes afsted inden runde 2. Så behold 1-2 mio. i banken, så har du bedre handlemuligheder til at hoppe med på vognen og vælge spillere fra hold, som evt. overrasker i runde 1.

Af russere anbefaler de tre eksperter i Mediano-studiet, at du holder øje med midtbanespilleren Aleksandr Golovin (Rusland – 3.5 mio.) og angriberen Fedor Smolov (Rusland – 5 mio.).

Mediano's VM Managerhold

Mediano eksperternes udvalgte med Brasilien som stamme.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *