Skal du have Falcao på dit Lynhold? – Vidførle skal!

Den tidligere Manchester United og Atletico Madrid profil Falcao er tilbage på den store scene. Han tørner ud for miniputten Rayo Vallecano, der pt. er nr. 4 i La Liga.

Lynholdet er tilbage med masser af spil til weekenden. For bare 100 kr. kan man deltage i mod andre managerspillere og får spillet afgjort samme dag – eller maksimalt over weekenden. Der er både dagsspil til lørdag og søndag men også Rundespil, der indeholder alle kampene til runde 5 i både La Liga, Bundesligaen og Premier League. 

Og så er der Serie A lørdags- og søndagsbold samt rundespil!

De nærmere regler og vilkår finder du her.

Weekendens spil på Lynholdet

 

 

 

La Liga Søndagsbold – 100 kr.

Undgå dyre Barcelona

Barcelona er skønt deres ringe form søndagens største La Liga favorit. Henset til deres seneste præstationer, er det dog min anbefaling at holde sig langt væk fra Barcelona-spillerne. Spillerne er prissat i forhold til den store favoritværdighed, og den prissætning kan de ikke leve op til. 10.000.000 for f.eks. Depay er mindst et par millioner for dyrt, og pengene bruges bedre på rundens to andre favoritter; Real Sociadad og Rayo Vallecano.

Den billige
Martin Montoya
Real Betis
2.500.000
vs. Getafe

Betis tager hjemme i mod bundholdet Getafe, der kun har scoret 2 mål i La Liga i denne sæson. Det er derfor yderst attraktivt med Betis forsvarer, og Montoya er både billig og den 6. mest chanceskabende spiller for Sevilla-klubben. Et køb af Montoya er ikke bare “den billige”, men også et “must have” til runden.

Vidførles Fidus
Radamel Falcao
Rayo Vallecano
5.500.000
vs. Cadiz

Rayo Vallecano hjemme i Madrid er en heksekedel med Sydamerikansk stemning på tribunerne. Og ekstra sydamerikansk bliver det når Columbianske Falcao tager sig af den fremskudte angriber. Det er blevet til to gange 13 minutter på banen efter han kom til klubben, og det har resulteret i 2 scoringer.

Must have
Mikel Oiarzabal
Real Sociadad
7.500.000
vs. Elche

Det er en dyr must have, og jeg tager måske munden for fuld, men Oiarzabal er den spiller der indtil videre i sæsonen er kommet frem til flest chancer – altså som har den højeste xG (3,98). Det er blevet til præcis 4 scoringer i sæsonen, hvilket gør ham til den 3. mest scorende.

Bundesliga Lørdagsbold – 100 kr.

Lad Union Berlin være dit forsvar

RB Leipzig er lørdagens største favorit, men skal man have et “sikkert” rent mål, så bør man kigge mod hovedstaden Berlin. Union har på hjemmebane en defensiv som er blandt rækkens bedste. I de seneste 10 kampe har ingen klubber scoret mere end 1 mål, når de har været på besøg hos Union.

Samtidig har Union nogle af rækkens mest målfarlige forsvarsspillere i Gieselmann og Marvin Friedrich samt assistkongen Trimmel.

Den billige
Anthony Modeste
FC Köln
3.000.000
vs. Eintracht Frankfurt

I sidste sæson blev det til 0 scoringer for Modeste, og det så ud til at Modestes bedste år lå bag ham. Men så kom starten på denne sæson og Modeste har med 4 scoringer bragt sig op i toppen af topscorerlisten. I denne runde får man Modeste til udsalgspris og det skal udnyttes.

Must Have
Florian Wirtz
Bayer Leverkusen
5.500.000
vs. Mainz

208 minutters fodbold i denne sæson har resulteret i 4 mål og 3 assists. Så hvordan kan man spille uden unge Wirtz, når man stiller sit hold til Bundesligaens lørdagskamp? Svaret er; det kan man heller ikke! Mainz defensiv bliver en hård nød at knække, men er der en der kan så er det Florian Wirtz.

Vidførles Fidus
Florian Kainz
FC Köln
4.500.000
vs. Eintracht Frankfurt

4 kampe er det blevet til for Florian Kainz og det har medført 2 mål og 1 assist på xG 0,97 og xA 1,57. Når Kainz er på banen er han omdrejningspunktet for FC Köln, og jeg har fidus til, at Köln kan levere et rigtig godt resultat, når de tager på besøg i bankbyen Frankfurt.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Klubhusets engelske anbefalinger 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Klubhuset er som vanligt kommet med deres anbefalinger til weekendens runde i Premier League. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇮🇹 Baggios pisks italienske anbefalinger 🇮🇹

Serie A ekspert Christian Nørgaard kommer i podcasten Baggios pisk med anbefalinger til weekendens serie A kampe. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇩🇪 Vidførles tyske anbefalinger 🇩🇪

I Vidførles Youtube-videooptakt kommer Bundesligaeksperten med en lang liste af anbefalinger til weekenden. Du kan læse anbefalingerne og se videoen her.

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *