Miniliga-vindere: 10 spillere til under 4 mio.

NFL sparkes igang (ja de starter faktisk med et spark) torsdag-nat. For at få råd til de helt dyre Quarterbacks, så har vi her fundet 10 spillere til under 4 mio. som kan sikre dig sejren i din Fantasy miniliga.

Natten til fredag skal Football Fantasy holdet være på plads.

Med over 600 spillere er der nok at vælge imellem, når det skal koges ned til de kun 11 spillere, som du må have på dit Fantasy-hold. Vi guider dig her til 10 budget-spillere, som giver dig råd til de dyreste spillere, som f.eks. Patrick Mahomes (8.5 mio.), Justin Jefferson (6.5 mio.) eller Christian McCaffery (6.5 mio.).

Hvis du har brug for endnu flere tips, så husk at lyt til Klubhusets Football Fantasy podcast.

10 spillere til under 4 mio.

Wide reciever
Keenan Allen
Los Angeles Chargers
3.500.000
vs. Miami Dolphins

LA Chargers har fået en ny offensiv koordinator Kellen Moore, som fokuserer på hurtige kastespil. Allen skal kæmpe med WR2 Mike Williams og rookie Quentin Johnston, som har samme pris – og her har Allen up-side, som en WR1.

Wide reciever
Garrett Wilson
New York Jets
4.000.000
vs. Buffalo Bills

Andet års wide recieveren har fået en gedigen opgradering på QB-pladsen med ankomsten af Aaron Rodgers i Jets. Andet års wide recievers har det med at tage et skridt op og brikkerne er på plads for at Wilson forbedre sin plads som 21. bedste WR i seneste Football Fantasy på Holdet.dk

Wide reciever
Chris Olave
New Orleans Saints
3.500.000
vs. Tennessee Titans

Endnu en andet års spiller kommer på listen. Olave havde en forrygende rookie-sæson og endte som den 23. bedste WR på Holdet.dk og ligesom Wilson kan man også argumentere for en opgradering på kaste-positionen, hvor Derek Carr er landet i New Orleans. Han kommer til at kæmpe med M. Thomas om targets, men er ung og dygtigere.

Wide reciever
Calvin Ridley
Jacksonville Jaguars
3.500.000
vs. Indianapolis Colts

Efter to sæsoner uden særligt meget spilletid, så er Ridley lidt en dark horse. Men han er landet i en stærk Jaguars offensiv, hvor T. Lawrence distribuerer boldene. Til kun 3.5 mio. er der masser af værdi i Ridley, som var en af NFL’s bedste WR sidst han spillede.

Running back
Khalil Herbert
Chicago Bears
3.000.000
vs. Green Bay Packers

I sidste sæson viste Herbert masser af kvalitet, da han tog over for Bears RB1 David Montgomery. D-Mon er nu i Detroit, så løbe-spillene ligger hos Herbert. QB Justin Fields er også løbestærk, men i hvert fald i starten af sæsonen ligner det, at Herbert får masser af muligheder – og mon ikke de vil spare Fields for alt for mange tacklinger.

Running back
Rachaad White
Tampa Bay Buccaneers
3.000.000
vs. Minnesota Vikings

Anden års running back’en tog stille og roligt over i Tampa Bay sidste sæson. De har et dårligt hold i år, hvilket taler ned for at vælge en RB, men White fik 50 receptions i sidste sæson (nr. 11 af alle RB’s), så der kan være masse værdifulde targets på vej til White. L. Fournette er ude, så White ligner en klar RB1 i Tampa.

Running back
Alexander Mattison
Minnesota Vikings
3.000.000
vs. Tampa Bay Buccaneers

Vikings skilte sig af med top running back, Dalvin Cook, så løbe spillene er Mattison’s. Vikings er stadig primært et kaste-hold, men når vi kommer ned i red zone, så skal den stadig løbes ind – og her får Mattison masser af TD muligheder.

Running back
James Cook
Buffalo Bills
3.000.000
vs. New York Jets

Bills QB Josh Allen løb sidste sæson for +760 yards. Meldingen er, at det tal skal ned for at han kan holde i flere år. Det betyder flere kaste-spil og at løbe-spillene må gå til andre. Her kommer Cook ind i billedet. Anden års running backen kan både gribe og har eksplosive løb. Eneste minus er at han nok mister Red Zone muligheder til D. Harris.

Tight End
T.J. Hockenson
Minnesota Vikings
4.000.000
vs. Tampa Bay Buccaneers

Efter en trade midt i sæsonen gik Hockenson fra 6.1 target per kamp i Detroit til 8.6 targets per kamp i Vikings. Han er 26 år, i sin bedste NFL-alder og endte sidste år som nr. 4 TE efter kun en halv sæson med Kirk Cousins. Hvad kan det blive til med en hel sæson?

Quarterback
Deshaun Watson
Cleveland Browns
4.000.000
vs. Cincinnati Bengals

Deshaun Watson fik kun seks kampe sidste sæson, men de år hvor han har spillet en fuld sæson, så er han endt som en top fem QB. Med wide recievere som A. Cooper og E. Moore samt gribe–glade Nick Chubb (RB), så er våbene på plads for at Browns QB bliver alle 4 mio. værd.

Top 3: vækst i runde 3
Handel åbner om:
498.000
1. De'Von Achane
Miami Dolphins
3.507.000
415.000
2. Buffalo Bills
Buffalo Bills
5.175.000
382.000
3. Raheem Mostert
Miami Dolphins
3.764.000
775.000
1. Dallas Cowboys
Dallas Cowboys
5.275.000
764.000
2. Raheem Mostert
Miami Dolphins
3.764.000
752.000
3. Kirk Cousins
Minnesota Vikings
5.752.000
Tjek hold

Klubhuset’s optakt til NFL

For flere anbefalinger til Football Fantasy 2023, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 1. Du kan høre podcasten her:

Andreas Vidførle har to yderst kompetente NFL-eksperter og managerspillere med i studiet.

Jonas Høy Bruun, der er redaktør på TV2.dk, blev nr. 5 samlet i Football Fantasy sidste år – og Kenneth Jensen, som man måske kender fra Tipsbladet og optakter til Super Manager, fik også et hold i top 50 i Football Fantasy 2022.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *