Junker tips: Fokusér på angrebet

16. runde venter i Super Manager. Eurosport-eksperten Mads Junker har nærstuderet kampprogrammet, og er klar med tre nye anbefalinger.

Efter en glimrende optakt og runde i Super Manager senest, hvor Barett & OB leverede clean sheet samt sejr, og Donyohs scorede i kampen mod AaB, kaster jeg mig over et par nye anbefalinger nedenfor til dit managerhold. Fokus ligger på de offensive kræfter i denne runde.


Eurosport Player

Jokeren: Emmanuel Sabbi (2.938.000)

Sabbi er Junkers joker

Amerikaneren skal forsøge at få gang i sæsonen igen efter han startede forrygende. Han er klart den markspiller, der har genereret flest point for nedrykningstruet Hobro, og dét på trods af, at Sabbi allerede har siddet ude i tre kampe denne sæson.

Hobro har været helt håbløse på udebane i denne sæson, men hjemme er det faktisk gået ok, hvilket tre sejre vidner om. Det er også de eneste sejre holdet har, så Allan Kuhns tropper har i den grad brug for at få bygget et lille fort op på eget græs. Første mulighed for det kommer søndag, når Vendsyssel kommer på besøg. Sabbi spiller til tider på kanten, og til tider helt fremme, men med 5 kasser i 12 kampe har han gjort sit til at få Hobro ud af bundstriden. Indtil videre uden held.

Med et ejerskab på blot 2 %, og et meget attraktivt prisskilt, kan Sabbi hjælpe såvel budgettet med at stemme, såvel som at adskille dig fra konkurrenterne.

Værdispilleren: Awer Mabil (4.520.000)

Mabil har vel været mestrenes største overraskelse i denne sæson. Selv med tanke på den overflod af offensive muligheder der er i klubben. I de seneste 5 kampe er det blevet til 4 assist og 1 mål, jævnt fordelt udover hver kamp med gode point hver runde. Han deler dermed 2. pladsen med holdkammerat Joel Andersson på assistlisten, og er blandt de 10 bedst-til-prisen i Super Manager. Prisen er stadig ganske fordelagtig, og det ligner en yderligere værdistigning i denne runde.

Den Sikre: Paul Onuachu (8.542.000)

Midtjydernes frontangriber fortjener efterhånden en anbefaling herfra. Den kommer så nu, hvor Vejle lægger vejen forbi MCH Arena. Paul Onuachu ser ud til at have ramt en stabil stime af præstationer, og generelt er FCM uhyggelig skarpe, når de tørner ud foran eget publikum. Han er tilmed nummer tre på listen over spiller med flest skud på mål. Hvis du hælder til en FCM-spiller som anfører denne runde, er Onuachu din mand.

Eurosport Player

Junkers bud på et godt hold til 16. runde

Piratos

Sidste uge bød på en runde omkring det jævne i Super Manager. Lidt medvind inden landsholdspausen ville være tiltrængt! Mit hold kommer til at se således ud:

Junkers hold til runden

 

Eurosport Player

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *